selam balikavi.net forum üyeleri uzun zamandan sonra siteye giriş yaptım bi kaç paylaşımda da ben bulunayım dedim umarım siz değerli üstadlar beğenirsiniz bu genç kardeşinizin yaptıklarını Malzemelerimizi sayalım: 12 numara beyaz/siyah iğne hazır köstek misinası 0.8mm hazır floş sonuç olarak; bu fotoda da pratik bi sistem yaptım çoğunuz biliyosunuzdur zaten çalşma masamın iki koluna vidali kanca bağladım ortasına kalın bir misina gerdirdim bu sayede bağladığım köstekleri oraya asıyorum düzgün duruyorlar ve floş boylarını istediğim gibi ayarlayabiliyorum.. bu sadece yaptığım kösteklerden biri çeşitli renklerde birüsü köstek hazırlıyorum çinekop çaparisi ve palamut çaparisi için yapmış olduğum kösteklerim mevcuttur hepsi de güzel balık alıyor insanın kendi yaptığı malzemeyle balık tutması kadar güzel bişey yok
teşekkürler 30/0.8 takım yaptım iri istavrit için tüyleri ondan biraz uzun tuttum kraça için kısa yapıyorum saygılar...
Eline sağlık Emrah güzel olmuşlar bu takımlarla olan avlarının raporlarınıda görmek isterim kolay gelsin
Merhaba Emrah, işlik gayet başarılı ancak misina tercihin konusunda sana tavsiyem 0,30 bir beden için 0,08 köstek çok incedir. Bunun yerine 0,12, 0,14 fluorocarbon kullanırsan hem 0,08 den daha avcı olur hem de kösteklerin kolay kolay bedene sarmaz ve düğüm olmaz..
@abt22 teşekkürler üstad şuan rahatsızım balığa gidemiyorum gittiğimde kesinlkle raporlarım @emrefishing bulamadım o kalınlklarda köstek misinası bu şekil birazda mecburiyetten kullanıyorum ama bulursam yaparım tabiki teşekkürler