Tekstil iplikleri satan heryerde bulabilirsiniz. Yanılmıyorsam adı hayalet misina diye geçer,genelde gömlerk dikiminde kullanılır ince bir misinadır. Köstek yapımı için ideal bir misina ve inceliğine göre dayanıklı.Sarkıtma avında beden olarakta kullanılabilir. 4 tl fiyatı 2000 mt sarılı bobin
evet son derece de dayaniksizdir birkaç atimdan sonra çat der patlar nerden mi biliyorum? her türlüsünü denedim. meslegim bu
:thumb: :thumb: :thumb: Sadece almış olmak için alır, 1 kez bile sağlıklı kullanma şansınız olmaz. Ama 2000 m. misinanızın olduğuyla avunursunuz.
Trikoda kullanilir(di) bu. Overlookda 2ci igneye takilir, bir de siyahi olur. 2 tonla her renge uyum saglayip ekonomi saglar. Santral imalatlarda kasinti yaptigi için kullanilmiyor artik. Merdiven alti imalatta hala vardir herhalde. Ayiptir söylemesi 100kg kadar var hala elimde 10 sene öncesinden kalma. Bunu satinaldigin yerde örgü makinelerinde ara ipe kullandigimiz polyester 3 kat sarimli iplik vardir. 0.20 örgüye tekabül eder. O daha saglam olur. Onu da sardimdi spin makinaya. Su tutmasi yüzünden kus gözü ve kusma yapiyor.
Saglami olmaz bunun Murat abi. Zorlaninca kopup makineye zarar vermesin diye pek saglam imal edilmezler. Dügüm mukavemeti sifirdir. Yine de illa alayim dersen bayrampasa veya merterde tekstil levazimatcilarinda bulursun.
Ceyhun link verebilirmisin, benim aradığım 0,12-0,15-0,20 kalınlıklar Roy meslek demişsin bilgin vardır diye sordum bu tür misinaların sağlam olmadığını biliyorum bir tek bobin olarak sağlam denebilecek biryer var orda satıyorlar ama onuda koli bazında almak gerekiyor oda beni aşıyor şuan için, hani köstek olarak kullanabileceğim 0,12-0,15-0,20 kalınlıklarda güzel bir yer biliyormusun diye öğrenmek istemiştim. Şuan inanırmısın piyasada kimsenin kullanmadığı daha doğrusu hiç tercih etmediği bir misinayı kg olarak aldım kösteklerde kullanıyorum millet köstekler az karışıyor diye memnunlar inanırmısın Bu türden uygun köstek misinaları araştırmasındayım çile olarakda olur.
Iste dedigim yerde bulursun. Merterde çarsisi var. Bobin de satilir bu. Bir ara medical tekstil için bir ip almistim çok saglamdi ama kilosu 80euro falandi. Bu bobinde metrik seçenegin yok zaten. Tek metrik üretilir.
Tesekurler, bir ara gidip bakmak lazim ama isime yaramayacagi kesin o taraflara isim duserse bir bakarim.