Hayırlı Cumalar diyerek dün gerçekleştirdiğim av raporumu paylaşmak istiyorum. Av yeri Kartal İzmarit için yem olarak midye kullandım. Takım olarak 3 köstekli şamandıralı 15 gr kurşunlu takım kullandım. İstavritler ise 10 no wmc beyaz çapraz iğne , yeşil floş ve sim li çapari 40-50 gr kurşunlu çapari ile alınmışlardır. Herkese rastgelsin. [/URL][/IMG][/URL][/IMG]
Teşekkür ederim Hakan, Millet tatilde bizde fırsatını buldukça gitmeye çalışıyoruz. Bir dahaki av raporuna kırlangıç eklemek için hesap yapıyorum. İzmarit'i sever zannedersem.
Tebrikler, Geçen sene Kartal sahilden dişli için fileto istavrit ile yemlediğim mantarlı takıma kırlangıç gelmişti. Tekrar denemeyi düşünüyorum Rast gele....
abi eline sağlık balıkların maşallahı var izmarit avına bende takılıyorum bu aralar sabahları izmarit bu sene bol maşallah .ama hep standart boylarda ufak genelde çokta yem çalmakta hamaratlar bende böyle olunca 16 numara iyne ile takımlarımı yapıyorum pek kaçışı olmuyo ufak iyneyle abi avın daim olsun bi gün kartala takılma niyetim var kısmetse
Teşekkür ederim arkadaşlar . Sizlerede daha iyileri rast gelsin. İzmaritle kırlangıç daha iyi sonuç verir zannedersem hem daha yağlı . hangi balık reddetçek .. Bu ada izmariti genelde bu boylarda oluyor zannedersem bizim mera da daha irileri nadir . bir kaç defa denk geldi kamışı elimden alıryordu, çok kuvvetli kafa atışları var
tebrikler abi. gercekten izmaritler güzel gözüküyor. bir sorum olacak saat kac sularında avladınız izmarıtleri ve beden uzunluğu kac cm idi simdi den saolun
bereketli bir av olmuş tebrikler ama geçen sene daha güzel izmarit çıkıyordu kartal tarafında bu sene az gibi,bende birkaç kere denedim ancak sonuca ulaşamadım.denemeye devam avlarınız daim olsun
Pazar günü yaptığım kırlangıç avı denemelerinde 2 adet bir karıştan biraz büyük kırlangıç yakalayıp suya iade ettim . 1 adette kilo üstü yakaladım ama malesef tam önüme getirdiğimde kösteği beden birleşim yerinden koparıp gitti , İnşallah iğne fazla zarar verecek bir yerine girmemiştir. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]