Eğer yem olarak satılan karideslerden bulabilirsen al 1 kilo ayıkla buzluğa at...Çıkartır çıkatır yemlersin...Asıl dediklerimi hallet yem daha kolay
Merhaba, Akvaryum hobisinde ileri seviyede birisi olarak (toplamda 1500lt'lik tanklarda ciclid yetiştirip üretim yapıyordum.) Yemleme, minerallerin ayarlanması, akvaryum olarak kullanılacak tankın hacmi ve iç yapısını oluşturmaktan daha kolaydır. Yetiştireceğiniz balığın doğal ortamını ve nekadarlık bir hacimde yaşayabileceğini bilmeniz gerekmektedir aksi takdirde tüm uğraşlarınıza rağmen tüm balıklarınız ölecektir. Saygılar ve başarılar
Ben 7- 8 ay kadar besledim Sonra sıkıldım Kırmızı taneli ciklet yemiyle besleyeblirsin Ben onunla besledim. Zaten aşırı pisboğaz bir balık Ne atsan yiyor. Kardes türü yemler sadece akvaryumu kirletir. Akvaryumcularda çeşitli deniz akvaryumu yemleri var ama çok pahalı ve gereksi. Alt tarafı itavrt Ancak bu mevsimde alıp akvaryuma uyum sağlatman çok zor. Çünkü balık buz gibi suya alışmış durumda büyük ihtimalle akvaryuma uyum sağlamaz Bir de çok küçücük olanlarını bulmalısın. Büyükleri alışamıyor. Akvaryum 250 litrenin üstünde olmalı birde Eğer yakaladıysan ve yem yeiyorlarsa uyum sağlayamamıştır demektir. Çok küçüklerini bulmalısın