Bayram öncesi son kez balığa çıktım ve çapariyle 1.5 kiloya yakın istavrit yakaladım. Sevgili ali abimin beni balıkdayken ziyarete gelmesiyle, kendisiyle boğaza karşı oturup biraz muhabbet ettikden sonra yola koyuldum.
Maşallah İbrahim abicim canım çekti vallahi cızır cızır ne giderdi valla sana afiyet şeker olsun abi..
Vallahi verdim balıkları. Zaten kendi tutuğum balığı yemek pek kısmet olmuyor. Ama eve gittiğimde annem supriz yaptı çinekop almış
Her nedense ben balığa çıktığımda bizimkiler de balık alırlar. Nasıl bir izlenim bırakmışsam artık. Şaka bir yana en azından günün sonunda balık yemişsin, afiyet olsun.
Tebrikler.Nedense bizim ailede balığı hiç sevmez ben bayılırım annem babam ve abim nefret eder.Yoksa ben bu aileden değilmiyim.Olsun bende Balık Avı ailesinden oluruz evlatlık mevlatlık farketmez.Her çocuk annenin karnındamı büyümek zorunda Avda şahane ha.
maşallah güzel av yapmışsınız tebrikler, ali yede benden selam söyleyin ismek grafikerlik kursundan ferit deyin o tanır
İbrahim, Çıtırlarrr harika, eline sağlık kardeşim, Yanlız bir şey dikkatimi çekti, sen niye kendini bayarama şartlandırdın yiğidim?
Abi bizde 2 tane dükkan var. Bende joker elemanım lazım olduğumda dükkanlardan birine çağrılırım, ee bayram öncesi yoğunluk oluyor haliyle bende bir yere çıkamıyorum.