Herkese Selam Arkadaşlar 2012 balık sezonunun son günlerini yaşadığımız şu dönemlerde herkese bereketli avlar diliyorum ve yeni gelen 2013 yılınında bu yıl gibi bereketli geçmesini hepimiz için Cenabı Allahtan diliyorum. Çok ufak bir paylaşım yapmak istedim cumartesi av arkadaşlarımla birlikte eminönüne köprüye gittik aslında benim niyetim boğaz tarafına gitmekti onun için pek niyetim yoktu maluk çıkan balık istavrit ve kıraça şekinde balık daha yavru ve büyümesi için 1 ay gibi bir zaman var diye düşünüyorum. Karaköyde indik balık mağazalarından eksiklerimizi aldıktan sonra köprünün başından sonuna kadar neler yakalandığına şöyle bir göz attım ,gece kalanlar yada sabah çok erken saatlerde gelenlerde hala bir kaç adet hatırı sayılır çinakop,sarıkanat ,lüfer hatta palamut bile gördüm şaşırmadım desem yalan olur valla ,ayrıca çok sayıda mırmır yakalayan bir arkadaşlada muhabbet ettik bugün kü raporlardada aşiyan tarafında 39 adet dişli alınmış diye duydum umarım bu raporlar gerçektir , biz eminönünde bir kaç çapari attıktan sonra balıkların kıraça olmasından dolayı avımızı sonlandırdık yeni gelen hedef balık artık mırmır sanırım hala dişli çıkan yerler varsa av rapor paylaşımlarınızı bekliyorum Hepinize rast gelsin seneye 2013 'de yeni av raporlasında görüşmek üzere inşaallah
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Mırmırlar da köprü üzerinden mi alınmış? Kaya kurdu mu kullanılmış yem olarak?
Yazdığınız konunun başlığı çok anlamlı,hassasiyetinize teşekkur ederim.Lütfen serçe parmağı kadar kıraçaları avlamaktan vazgeçelim...Ne zevk alır insanlar bu avdan anlamam,hadi avcı değilsiniz sadece göz dönmüş etçisiniz,neresini yersiniz bu balığın onu da anlamam! Balıklara saygı duyanların oltasını,trofelerin ziyaret etmesi dileğiyle...
Güzel yorumlarınız için ben teşekkür ederim evet Ruşen kardeşim mırmırlarda köprüden alınmış Murat Dağcı arkadaşımızda ayrıca bilgiyi vermiş zaten Suat abimize ve sizlerede ayrıca teşekkür ederim .2013 de hayırlı ve breketli avlarda görüşürüz inşallah Mutlu Yıllar Rast Gelsin
Bu gün malum su bulanık, bizde sabah dişli için anadolu yakasında av yapalım dedik, su bulanık hava kapalı karanlık baktık olacak gibi değil gezelim dedik. Anadolu kavağına gittik kraça avlanıyor kovalar da 5-6cm likler doluca.. Kanlıca aynı, kandilli aynı kuleli üsküdar hepsi aynı sadace çapari ile 5-6 cm lik kraçalar..