Bugün Akçay iskelesinde rastladığım Balık Sevdalısını sizinle paylaşmadan geçemedim.Birçok hazırlık yaparak Balıkavı'na gelen bu teyze çok hoşuma gitti!Bir süre kendisini hayranlıkla izledim... AKÇAY 18.EKİM.2009
ister hobi olsun,isterse başka bir şey,her ne olursa olsun sonuçta rızkı veren yaradandır,umarım kısmetine kova dolusu balık çıkmıştır. paylaşımınız için teşekkürler.
Balık avlamak elbette çok güzel bir uğraş.Dün teyzeye soramadım hobi mi yoksa mutfağa katkı için mi diye.Aslında düşünmüştüm ancak ne farkeder ki dedim.O yaşta hobi olarak ta yapsa karnını doyurmak için de yapsa bana '' HELAL OLSUN '' demek düşüyor...
Bu çok ayrı bir duyarlılık, çok başka bir bakış. Evet, Muratım aynen ifade ettiğin gibi, hayranlık uyandıran bir sahne. Anamızın elinde olta, yüreği denizde. Ne gelirse, şükredecek. Nasıl da kanaatkar farkettiniz mi? Paylaşım için teşekkürler Murat. Sana da "helal olsun" kardeşim.
Ben de balıkesir erdekte avlanırken böyle bir kadın yanımda 60 yaşında vardı çapariye midye takip lapin karagöz felan tuttu