işte beklediğim kamış

Konu, 'Kamışlar' kısmında adminselo tarafından paylaşıldı.

1. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Beklediğim kamış bu yıl piyasaya çıkacak diğer özellikleri bir kenera bendeki kırmızı renk hastalığı dolayısıyla alacağım bir kamış olacak hihi Bazı sitelere baktım fiyatıda 100 lira civarı olacak gibi.

http://boddenangler.de/Shimano-Scimitar-AX-Cast-66-MH_1

2. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Hocam boyu 1.98 diyor nerede avlanacaz bununla:D

3. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Güzele benziyor. Al kullan da bir de yorumlarını görelim. Sonra bizde düşünürüz.

4. GencoGnc

GencoGnc Genco

Kısa ve sert ;)

5. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Selçuk bey selamlar, ben yasei seabas 2,4 7-35 gr aldım.tavsiyeleriniz üzere ürünü beğendim.Ancak kafama takılan bir şey var bugün saban kofana yakaladığım avlaktaydım 1ncisi kamış wtd aksiyonu için iyi eski kamışa göre daha hafif olmasına rağmen beni çabuk yordu ! bilemiyorum belki banaöyle geldi ama wtd yaparken daha çok yorumldum sanki, mümkünmüdür_
    2ncisi aynı avlak ,yağmur sonrası deneyim dedim, hava daha soğuk ,dalga aynı ama tık yok bir takip,zıplama bile olmadı sizce sebebi ne olabiir? benim asıl sorun avlak durumu tahlilinde galiba herşey aynı tek fark bugün yağmur sonrası olması?

6. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Aga o linki öylesine paylaştım resim açısından katoloğu incelersen her boyu var hihi 10-35 2.70 olanı almayıdüşünüyorum sert aksiyonlularıda mevcut. Yassei olsuğundan elimde ikiside aynı aksiyon olmasın diye o şekil alıcağım.

7. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yanılmıyorsam ben size 2.70 10-50 olanı önermiştim kendim kullandığım üzere. 7-35 olanı kullanmadım ama boy ve aksiyon dışında ürün aynı olduğundan memnun kalacağınız kanısındayım. Ben 10-30 kamışa göre wtd yi çok daha rahat yapıyorum bu kamışla. Yorgunluk olayına gelince demek ki kamışa kendinizi öyle kaptırmışsınız ki okadar yorulmuşsunuz :) Şaka bir yana ama neden oyle oldu bilmiyorum şahsen 12 sabah 7 avları yapıyoruz haftada bir gün arada sigara molası vererek 7 saat atçek yapıyorum pekte yorulduğumu söyleyemem tabi shimona sahteler hariç 33 gr namussuzlar sanki her seferinde balık çekiyoruz hihi Kamışa zamanla alışacaksınız ilk başta insan garip hissediyor dizaynı biraz farklı ama huyuna suyuna alıştıkça vucudunuzun bir parçası gibi rahat kullancaksınız.

Balık işi kısmet işi avlağı en iyi tanıyacak sizlersiniz biz 2 tane kaçırdık bu hafta misal basınc tavan yapmıştı bir çokta vuruş aldık. Ama eve boş döndük ne diyelim hepimize rastgelsin mrsparkle :thumb:

8. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Baştan aşağı kan kırmızı.:D :D

Boşuna dememişler, '' Kırmızı olsun, 5 kuruş fazla olsun '' diye.:D :D

9. Önder Kurt

Önder Kurt Önder

Favori Kamış:
    İtalcana BOLENTINO 220cm, DEDRA 400cm, Kombat 420cm
    Favori Makine:
    Shimano AERNOS C5000FA, Shakespeare CYPRY 6000
    En İyi Avı:
    Bir gün buraya yazabilecek balık denk umarım
    Selçuk Hocam Kamışı bende beğendim haber verirsen beraber alalım :)

10. toruga

toruga tolga

Favori Kamış:
    Safina X Spin 2.70m 10-35gr
    Favori Makine:
    Spro Hardliner
    En İyi Avı:
    aral 2.550gr
    yatırılarımın karşılığını almaya başlamadan artık masraf yapmak istemiyorum ,

11. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Selçuk bey kamış kaliteli ondan şüphem yok , sanırım diğeri daha esnek ona alıştığım için ilk sefer böyle oldu.Kaptırmışta olabilirm ne yalan söyleyeyim:)
    Evet kısmet işi açıkcasu basınç hakkında bilgi alamadım ama 1010 üstünde avlak daha verimli oluyor kanısındayım.Evet rast gelsin diyelim.Bu arada siz sert maketler için çanta kullanıyormusunuz? buna ihtiyacım var..