Beklediğim kamış bu yıl piyasaya çıkacak diğer özellikleri bir kenera bendeki kırmızı renk hastalığı dolayısıyla alacağım bir kamış olacak hihi Bazı sitelere baktım fiyatıda 100 lira civarı olacak gibi. http://boddenangler.de/Shimano-Scimitar-AX-Cast-66-MH_1
Selçuk bey selamlar, ben yasei seabas 2,4 7-35 gr aldım.tavsiyeleriniz üzere ürünü beğendim.Ancak kafama takılan bir şey var bugün saban kofana yakaladığım avlaktaydım 1ncisi kamış wtd aksiyonu için iyi eski kamışa göre daha hafif olmasına rağmen beni çabuk yordu ! bilemiyorum belki banaöyle geldi ama wtd yaparken daha çok yorumldum sanki, mümkünmüdür_ 2ncisi aynı avlak ,yağmur sonrası deneyim dedim, hava daha soğuk ,dalga aynı ama tık yok bir takip,zıplama bile olmadı sizce sebebi ne olabiir? benim asıl sorun avlak durumu tahlilinde galiba herşey aynı tek fark bugün yağmur sonrası olması?
Aga o linki öylesine paylaştım resim açısından katoloğu incelersen her boyu var hihi 10-35 2.70 olanı almayıdüşünüyorum sert aksiyonlularıda mevcut. Yassei olsuğundan elimde ikiside aynı aksiyon olmasın diye o şekil alıcağım.
Yanılmıyorsam ben size 2.70 10-50 olanı önermiştim kendim kullandığım üzere. 7-35 olanı kullanmadım ama boy ve aksiyon dışında ürün aynı olduğundan memnun kalacağınız kanısındayım. Ben 10-30 kamışa göre wtd yi çok daha rahat yapıyorum bu kamışla. Yorgunluk olayına gelince demek ki kamışa kendinizi öyle kaptırmışsınız ki okadar yorulmuşsunuz Şaka bir yana ama neden oyle oldu bilmiyorum şahsen 12 sabah 7 avları yapıyoruz haftada bir gün arada sigara molası vererek 7 saat atçek yapıyorum pekte yorulduğumu söyleyemem tabi shimona sahteler hariç 33 gr namussuzlar sanki her seferinde balık çekiyoruz hihi Kamışa zamanla alışacaksınız ilk başta insan garip hissediyor dizaynı biraz farklı ama huyuna suyuna alıştıkça vucudunuzun bir parçası gibi rahat kullancaksınız. Balık işi kısmet işi avlağı en iyi tanıyacak sizlersiniz biz 2 tane kaçırdık bu hafta misal basınc tavan yapmıştı bir çokta vuruş aldık. Ama eve boş döndük ne diyelim hepimize rastgelsin mrsparkle :thumb:
Selçuk bey kamış kaliteli ondan şüphem yok , sanırım diğeri daha esnek ona alıştığım için ilk sefer böyle oldu.Kaptırmışta olabilirm ne yalan söyleyeyim Evet kısmet işi açıkcasu basınç hakkında bilgi alamadım ama 1010 üstünde avlak daha verimli oluyor kanısındayım.Evet rast gelsin diyelim.Bu arada siz sert maketler için çanta kullanıyormusunuz? buna ihtiyacım var..