Geçen haftasonu boş dönmenin verdiği hırsla bu sabah saat yedide düştüm yola.Bir saat toplu taşım yolculuğu ile saat sekizde avlanacağım yere vardım çok kalabalık değildi birkaç kişi vardı şöyle ufak bir araştırmanın ardından anlaşılan zarganaya atacaktık.Hemen zargana topunun ucuna 2metre 0.20 misina onun ucuna 12 numara iğne yem olarakta kurt çamur kurdu.Ve ilk atış ilk balık boyu posu fena değil yaklaşık 30cm aynı şekil devam 15 dakikada bir tane garanti toplam hasılat yaklaşık 1kg zargana.. Yer:Çatladıkapı(batık gemi) Takım:klasik zargana toplu takım 12 no iğne Yem:Çamur kurdu. Buda benim Paşa
oy kurban olurum zarganalara canımın içidir onlar benimm .bizim burdada başlasada tutsak yavrularımı. abi tebrik ediyorum .
önce küçük paşşanın gözlerinden öperim sonrada balıklar için sizi tebrik ederim zevkli ve güzel bi gün geçirmişşiniz
vallaha güzel kardeşim bi o kadarda geri attım,seçtim,eledim en iyileri bunlardı o kadarda büyük taktım yemi ama malesef, biraz daha beklemek lazım sanırsam..
Zargana işte... Avlanması bu kadar zevkli mi olur yarabbim... Zargana bir tarafa , diğerleri öbür tarafa...