Nihayet yeni sahtelerimi fotoğraflama imkanı buldum. Elime geçeli 2 haftayı buldu. 2 hafta sonu 2 av yapma imkanımda oldu. Deneyimlerimi aktarmadan önce İnceçizgi sitesine teşekkür etmeden geçemeyeceğim ilgi alaka gerçekten çok güzel adaşımda olan Selçuk bey her konuda yardımcı oluyor ve elinden gelen desteği sağlıyor. Gönül rahatlığıyla alışverişlerinizi yapabilirsiniz. "Bazı arkadaşlar site hakkında alışveriş sonrası deneyimleri merak ettiği için bu açıklamada bulunma gereği hissettim" Öncelikle seaspinle başlamak istiyorum. 40 lira civarı fiyatı olan bu sahteye verdiğiniz paranın hakkını alacağınıza emin olabilirsiniz. Sahteleri gördüğümde bu sahteler balık almazsa ben balığı bırakırım demiştim ve o gece aldığım iki lüferde 18 cmlik seaspin tarafından avlandı. "Büyük sahte konusunda şüpheleri olanlara nispet yaparcasına" İlk avda rüzgar olmadığı için atım için net birşey anlayamadım ama rüzgarsız havalarda seaspin 1 numara diyebilirim atış açısından. Rüzgarlı havalarda ise maxrap 1. gibi az farkla yalpalaması daha az oluyor bilye sıkışmaz ise ama seaspinde rapturede fena gitmiyor çok az fark oluyor 3 de eşit gibi ama dediğim gibi az farkla maxrap önde. "Tabi maxrap 17 cm" Gelelim raptureye atım açısından harika sahte aksiyonda gayet iyi fakat balık alamadık onlarla henüz bunu sahteye yormuyorum çünkü aynı saatlerde farklı sahtelerle hiç kimsede balık yoktu ben iyi işler çıkaracağına eminim. Maxrap zaten çoğumuzun aşıkar olduğu bir sahte 15 ve 17 cm lik 2 tane var ikiside çok iyi yanlız beyaz renkte şansımmı yok ne oda henüz balık kandıramadı. Genel olarak değerlendirmem ise kesinlikle bu üç markadan en az 1 er sahte takım çantanızda bulunmalı merada balık varsa ve doğru zamanda orada iseniz balık almamanız mümkün değil. Beni hiç boş döndürtmediler. Sadece 1 gün ondada fazla durmamıştık. Maxrapla Çağrı balık almıştı hem bizim hemde bu sahtelerin boşu yok henüz. Çok foto eklemek isterdim ama cep telefonu ile çrktim fotoğraflar düzgün çıkmamış makineyle çektiğimde diğer fotolarıda eklerim. Sırasıyla soldansağa sahteler: Seaspin brz,agu,mul==- rapture greensardine,pink,yellow==-maxrap fpgh,fb==== ve son olarak kendo
Teşekkürler Volkan abi Sinan 2 av 3 balık tek sahtenin performansı bu sezon gol kralı olacak gibi o sahtem Diğerleride yakında iş yapmaya başlıyacak diye düşünüyorum hihi Volkan abi sabırsızlıkla senin trofe levrek raporunu beklediğimi eklemeden geçemeyeceğim biraz çalış yazık o sahtelere evde paslanacaklar hihi
Hayırlı olsun olsun Selçuk hocam. Sırf sizlerin raporlarında görmekten "artık sahteye para vermeyeceğim" sözüm rafa kalktı, maxrap siprişini verdim. Batıracaksınız beni
Selçuk hocam, çocukken yağmur dinsin de top oynayalım diye beklerdim, şimdi yağsın da levrek tutabilelim diye bekliyorum. Yağmıyor yağmur inatla. Dura dura paslanmıyor sahteler, halen yepis yeniler.
Teşekkürler sizin sahtelerinizde hayırlı olsun. Korkmayın ben batmıyorsam kimse batmaz bu sitede hihi Teşekkürler Tevfik Abi. Sezona sağlam kodro ile girmek lazım. Aynen önceden hava güzel olsun isterdim şimdide patlasın istiyorum Teşekkürler Emir. Şimdilik skorları hiç fena değil ama henüz rekorumu aşıcak bir ava imza atamadık Teşekkürler Alico abi. Hepimizin güzel avları daim olsun.