İşte gözdelerim bir arada

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında adminselo tarafından paylaşıldı.

1. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Nihayet yeni sahtelerimi fotoğraflama imkanı buldum. Elime geçeli 2 haftayı buldu.
    2 hafta sonu 2 av yapma imkanımda oldu.

Deneyimlerimi aktarmadan önce İnceçizgi sitesine teşekkür etmeden geçemeyeceğim ilgi alaka gerçekten çok güzel adaşımda olan Selçuk bey her konuda yardımcı oluyor ve elinden gelen desteği sağlıyor. Gönül rahatlığıyla alışverişlerinizi yapabilirsiniz. "Bazı arkadaşlar site hakkında alışveriş sonrası deneyimleri merak ettiği için bu açıklamada bulunma gereği hissettim"

Öncelikle seaspinle başlamak istiyorum. 40 lira civarı fiyatı olan bu sahteye verdiğiniz paranın hakkını alacağınıza emin olabilirsiniz. Sahteleri gördüğümde bu sahteler balık almazsa ben balığı bırakırım demiştim ve o gece aldığım iki lüferde 18 cmlik seaspin tarafından avlandı. "Büyük sahte konusunda şüpheleri olanlara nispet yaparcasına"

İlk avda rüzgar olmadığı için atım için net birşey anlayamadım ama rüzgarsız havalarda seaspin 1 numara diyebilirim atış açısından. Rüzgarlı havalarda ise maxrap 1. gibi az farkla yalpalaması daha az oluyor bilye sıkışmaz ise ama seaspinde rapturede fena gitmiyor çok az fark oluyor 3 de eşit gibi ama dediğim gibi az farkla maxrap önde. "Tabi maxrap 17 cm"

Gelelim raptureye atım açısından harika sahte aksiyonda gayet iyi fakat balık alamadık onlarla henüz bunu sahteye yormuyorum çünkü aynı saatlerde farklı sahtelerle hiç kimsede balık yoktu ben iyi işler çıkaracağına eminim.

Maxrap zaten çoğumuzun aşıkar olduğu bir sahte 15 ve 17 cm lik 2 tane var ikiside çok iyi yanlız beyaz renkte şansımmı yok ne oda henüz balık kandıramadı.

Genel olarak değerlendirmem ise kesinlikle bu üç markadan en az 1 er sahte takım çantanızda bulunmalı merada balık varsa ve doğru zamanda orada iseniz balık almamanız mümkün değil. Beni hiç boş döndürtmediler. Sadece 1 gün ondada fazla durmamıştık. Maxrapla Çağrı balık almıştı hem bizim hemde bu sahtelerin boşu yok henüz.

Çok foto eklemek isterdim ama cep telefonu ile çrktim fotoğraflar düzgün çıkmamış makineyle çektiğimde diğer fotolarıda eklerim.

Sırasıyla soldansağa sahteler:

Seaspin brz,agu,mul==- rapture greensardine,pink,yellow==-maxrap fpgh,fb==== ve son olarak kendo

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Gözdeler harika, şansları bol olsun. :)

3. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Güzel sahteler Bol balıklı Raporlara İnşallah...

4. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Teşekkürler Volkan abi Sinan 2 av 3 balık tek sahtenin performansı bu sezon gol kralı olacak gibi o sahtem :D Diğerleride yakında iş yapmaya başlıyacak diye düşünüyorum hihi

Volkan abi sabırsızlıkla senin trofe levrek raporunu beklediğimi eklemeden geçemeyeceğim biraz çalış yazık o sahtelere evde paslanacaklar hihi

5. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Hayırlı olsun olsun Selçuk hocam. Sırf sizlerin raporlarında görmekten "artık sahteye para vermeyeceğim" sözüm rafa kalktı, maxrap siprişini verdim.
    Batıracaksınız beni :)

6. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Kısmetiniz bol olsun.

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Selçuk hocam, çocukken yağmur dinsin de top oynayalım diye beklerdim, şimdi yağsın da levrek tutabilelim diye bekliyorum. :) Yağmıyor yağmur inatla. :D
    Dura dura paslanmıyor sahteler, halen yepis yeniler. :D

8. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Trofe avlarda kullan Selçuk.

9. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    İnşallah çok güzel avlar yapmak nasip olur

Sevgiler

10. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler sizin sahtelerinizde hayırlı olsun. Korkmayın ben batmıyorsam kimse batmaz bu sitede hihi

Teşekkürler Tevfik Abi. Sezona sağlam kodro ile girmek lazım.:)

Aynen önceden hava güzel olsun isterdim şimdide patlasın istiyorum :) :p

Teşekkürler Emir. Şimdilik skorları hiç fena değil ama henüz rekorumu aşıcak bir ava imza atamadık;)

Teşekkürler Alico abi. Hepimizin güzel avları daim olsun.