arkadaşlar şimdi size bir video paylaşıyorum belki sazancılar bilir hani o sazanın sizli sessizce havaya kaldırıp dikmesi işte o anları kameraya çektö hmede aynı anda 2 olta kalkıyo en sonnda neyse izleyin yorumları bekliyorum işte o heycan http://www.youtube.com/watch?v=kSkSc0h7sF8
görkem usta zillerin kalkıp inmesi çok zekli oluyo ama bütün oltaları aynı yerde toplamasanızda hepsini ayrı çubuğa taksanız daha iyi olur hem oltalar karışmaz.
aslnda balığı sol tarafa sürüüklemenin nedenii sağ tarafda bitki kökleri olması balık oraya girdiği zaman oltayı takıyo o yüzden biraz karısık oldu ama böyle daha derli toplu oluyo gece heleki okadar yorlmuyosun tek tek deyneklei kontrol etmekdense bitanesini emen daha zahmetsiz
yok abi lastik ver lastik 6 ya bölünmüş her lastğine 1 tane misina tabi oltaları ayrı yere atıp sonra gelip lastiğe takıyosun hem deynek toplama deerdine son hemde her bir otla bi arada duruyo
yem bana küspe gibi geldi ? ne kullandınız. ayrıca ikinci oltayı çok güzel gerdi neden çekmediğinizi çok merak ettim
yemin küspeyle hiç alakası yok yem olarak inci kefal kullandık saten burda knosunusu açmıstım http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=38839 niye çarpmadıgımız konusuna gelince balığı çarparak almak pek etik deil çünkü çarptıgın zamn belki kanca saplanmıyo saplansa bile dudağının oraya saplanıyo dudağnın sablanınca çekerken kendi ağırlıgını verekr ağzını yırtıp kaçıyo ama sonucta çarpık aldık onu herzmn kaçacak diye bş yok
Görkem kardeşim güzel bir video ve çok güzel av tebrikler.... Şu yem olarak kullanılan balığın oltaya takılışınıda bir video yada görsel olarak bizlerle paylaşsan gerçekten çok açıklayıcı olacak....Şimdiden teşekkürler
Çok güzel bi duygu o zilin gerilip salması kameraya da alman ayrı bi güzel olmuş. İlk defa gördüğüm bir teknik yapmışsınız bir araya toplamışsınız evet pratik toplaması bir arada ama balığın gezdirmesi halinde sıkıntı yaratır düşüncesindeyim. Birde elle çekmek büyük balıkta zorlar misine için lastikten yapılmış parmaklıklar var eldiven parmağına geçirmiş gibi takıyorsun onlardan edinmeye çalışın misina kesiği çok kötü oluyor allah korusun büyük balıkta kazaya sebep olmasın.
ustam balığın gezdirmesi srun yapmıyo işte bazen kök olan yere attıgın zamn balık köke girmesin dye bazen aksilikler olabiliyo bu sistemin detaylı fotoğraını size aktaracam
Herşeyden önce bu paylaşım için teşekkür ediyorum. Emin olun böyle bir avlağa sahip olduğunuz için çok şanslısınız. Çünkü her sazan bu kadar sabırlı bir şekilde yaklanmak için beklemez. Av bir sanattır. Tasmalama yapmak sazan avındaki esas yöntemlerden birisidir. videoyu izlerken bile içten içe daha neyi bekliyorlar diye düşünmemek elde değildi. Bende çok sayıda oltanın aynı yerde olmasının sorun oluşturacağını düşünüyorum. bu arada sanırım bir kepçeyede ihtiyaç mevcut.
abileri m bu olatları bi araya toplamak şöyle size anlatayım normal sistemi düşünün her ayrı deyneğe olta koyuyosunuz bundanda her aynı deyneğe olta koymus gibi ayrı yerlerden atıyosunuz sonra ipi uzatarak lastiğe takıyosunuz