Maşallah ne tosunlar varmış..birisini afiyetle yer diğerinide sağlık ve keyifle büyütürsünüz inşallah..İkiside yaman avlarmış hakaten..
Murat ağabey, kışın levrek ile ilgili vermiş olduğunuz teorik bilgiler sonrası, bunların pratiktede sonuçlarını paylaşmanız olağanüstü bir duygu olsa gerek.. tebrikler. Hoşgeldiniz, ufaklığında yanaklarından öpüyoruz.. Selamlar.
bence ılk once balıktan once su tatlımı tatlı bebegi öpmek geldı ıcımden allah uzun omurler versın.allah bagıslasın. arkadasım av mukemmel olmus kutlarım.allah daha nıce ırı ve bol avlar nasıp etsın.
Hepinize cok cok tesekkur ediyoruz..Irmak da iltifatlariniz icin sizlere ayri tesekkurlerini yolladi..Onun sansina gittigim bu avda yuzumuz gulerek donduk..Herkese iyi avlar....Fakat bu aralar hic balik yok gibi...
Valla şu resimlerde balık zerre umurumda değil.O nasıl bir güzelliktir yahu , ayakları elleri bana izin verseler kıtır kıtır yerdim Ömrüne bereket versin inşallah , analı babalı sağlıklı sıhhatli olsun.Ben yeğenleri bir ziyarete gideyim olmayacak böyle Maşallah , maşallah , maşallah , maşallah , maşallah.Saygılarımla...