OKUMA POWER LINER PL 865 MAKİNE LINEAEFFE S-FLEX 4206 SURF KAMIŞ 15KG 4.20 yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Aynı kamışı ve makinayı kısa bir süredir bende kullanıyorum. Kamış seçiminde İlk başta alırken beni tek düşündüren kamışın sağır olucağına dair şüphelerim vardı ama o konuda beni yanılttı ve tek kıraça yı bile çok net bi şekilde hissettirmesi oldu . Makinaya gelince oldukça kuvvetli bi makina .Takım olarak biraz ağır olduğunu söyleye bilirim at çek tipi avlarda oldukça yoruyor. Beklemeli avlar için harika bi kombinasyon en azından benim için.. iyi günlerde kullanmanız dileklerimle sağlıcakla kalın...
bende hassas bir kamış arayışındayım bu bahsedilen s-flex kamış hakkında kullananlardan daha net bilgi alabilirmiyiz yada alternatif olarak aynı hassaslıkta olan boğazdan at-çek te kullanılıcak ( rapala-canlı yem dahil ) diğer kamışlarla ilgilide bilgi alabilirsek tecrübeli dostlarımızdan çok faydalı olacağını düşünüyorum.
Boğaz için hassas güçlü ve atçek kamışı arıyorsan lineaeffe extrem cast yada mükemmel bi kamış fiyatı 140 150 tl civarında 450 metre ve 180 gr atarı var bildiğim kadarıyla. Ben çok araştırdım. Shinamoya verecek 500-600 tlm yok diyorsan dediğim kamışı al derim ben.