Tek kelimeyle harika !!! Lütfen videoyu, en başından seyredelim ! http://www.izlesene.com/video/amator-iste-motor-iste-botculuk-/2114337
Denize o şekilde girip tekrar çalışan makina gerçekten muhteşem.Keşke yol almasını da çekmiş olsalardı.Aslında da bekledim devamında böyle bir görüntü var mı diye. Güzel paylaşım.Teşekkürler.
Çalışmaya çalışır, daha nelerini gördük de öyle bir motorun ikinci sahibi olmayı istemezdim orası kesin.
Bu motorlar başlangıçta ,ABD ordusu kullanımı ve gizli operasyonlar için üretilmiştir,rengi mat siyah olup , gaz yağı, jet yakıtı gibi değişik yakıtlarla çalıştırılabilmektedir.!
''Zodiac cz7'', buda askeri versiyon bir bot, benimde çok hoşuma gidiyor hatta bu fotoyu geçen sene avatar olarak kullanmıştım. Yanılmıyorsam 55 mil yapıyor ve fiatı 180 bin dolar.
arkadaşlar bizde suzuki 9.9 2 zamanlı motor var 34 metre derinlikta dayımlar motoru denize düşürmüşer.2 gün suda kaldı ve 2 gün sonunda bir dalgıç ayarlıyarak motoru çıkrmıştık.her yerini tatlı su ile yıkamıştık karbüretörünü temizledikten sonra 2 çekişte çalışmıştı
benim arkadaşın 2007 model 25 hp 2 zamanlı yamahası 1 hafta denizde kaldı..tatlı suyla yıkladı bujileri söktü taktı hiçbirşey olmamış gibi kullanıyor.