Merhaba dostlar.. Balık avı,kara avı,bot,tekne, Off-Road derken farkında olmadan bir hobi sahibi daha olmuşum farkında değilim..Amatör Fotoğrafçılık Dışarıdan birileri albümlerinize bakıp sizi uyarınca ancak fakına varabiliyorsunuz... Bende albümleri karıştırıp içlerinden" İŞTE O AN" dedirten bir kaç kareyi seçip siz dostlarım ile paylaşmak istedim..Umarım beğenirsiniz... Bu fotoğraflar Son derece amatör bir makina ile çekilmiştir... .
Birçok kişinin hayalini kurup da yaşayamadığı anlara ait harika görüntüler... Elinize sağlık, teşekkürler...
Vay vay vay, Feridun ne güzel fotolar böyle, ben anlamam koyduğun rapor sayısı kadar, fotoğraf albümüde paylaş,
Abi baştan 3. fotoğrafı orjinal boyutu ile ısrarla istiyorum. Bir upload linki verirsen artık fotoğrafa kavuşacağım.
Tebrikler Hepsinin kendine has güzellğinden dolayı, birini diğerine tercih etmek gerçekten zor, tebrikler, daha farklı güzel çekimleri görebilmek dileği ile....
Ellerine yüreğine sağlık Sevgili Feridun böyle fotoğraflar çekmek hem yürek hem bilek ister, diğerlerinide bekliyoruz.
Ama bu benimdi? Bismillah, bismillah. Aklım gidiyor ancak yine de bakmaktan kendimi alamıyorum. Yok, yoook yemek için değil; bakmaya, seyre. Böylesini de başaracağını adım gibi biliyordum abisi. Çok güzel kareler, gönlüne sağlık ustam. Not: Elleri de gözüken yakın çekim kurbağa fotoğraflarsan iyice gözüme girersin, haberin olsun.
Beğendiğine sevindim kısmetse devamı az sonra gelecek.. Teşekkürler Üstadım..Mevlam tüm güzellikleri yerinde ve zamnında yaşamayı hepimize nasip etsin... Sevgili Murat 20000 kare içinden 50 fotoyu ayırdım topik açarken 25 e kadar müsade var ...Devamı az sonra... Teşekkürler Alp Sevgili Adnan dikkatini 13 foto çektiyse seninde içinde çulluk sevdası var.. görüşmek dileğiyle... Teşekkürler... Özkan güle güle kullan... görüşmek dileğiyle.. http://www.yukleresim.com/images/i81...qwtacrl0fk.jpg , Sevgili Kamil 3 fotonun bu denli iyi çıkacağını tahmin etmiyordum uzak mesafe aşırı sis salanan teknede gerçekten 3 fotoda bayağı emek var..Selamlar... Erhan ağbi teşekkürler..Her bir karenin ayrı bir hikayesi var ayırmak benim içinde çok zor....
Sevgili Tanbay güzel yorumun için teşekkürler...Birazdan bir kaç kare daha eklemeye çalışacağım... Nuri ağbim montaj serbest ise kurbağaya elde eklerim... Umarım bir gün aynı karede gülümseme şansı buluruz... http://www.yukleresim.com/images/i81...qwtacrl0fk.jpg İsmail ustam o kara çaydanlık olmassa olmazlardan.. Arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkürler..