Iste rapor-Iste Catfish

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında KULL64 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Arkadaslar hepinize merhabalar!
    Raporumu aslinda dun paylasacaktim ama internette bir takim hatalar meydana geldi.Onun icin 1 gun gecikmeli olarak yaziyorum.
    Bu seferki surfcasting maceramda birtakim aksilikler meydana geldi.Ornegin gece 4 te uyanmam gerekiyordu ama alarmi nasil olduysa duymadim.
    Saat 5 gibi arkadasimin mesaji ile uyandim.O coktan evin onune gelmis ve bir muddet beni bekledikten sonra bana sms gondermis.O panik ile yataktan firladim
    uzerimi alelacele giyindim,takimlarimi vs...topladim ve arkadasin yanina vardim.Apar topar yola koyulduk.Tam avlagimiza geldik...Aman Allah'im...yemlerin bir posetini evde unutmusum,
    uzun kollu giysi almayi unutmusum,ve birkac ufak tefek malzemeyi almayi unutmusum.Resmen basimdan asagi kaynar sular dokuldu.Neyseki birgun onceden taze aldigim tavugun cigeri ve yuregini yanima almistim.
    Avlagimiza vardigimizda hava daha aydinlanmamisti bile tam olarak.Hemen takimlarimizi-techizatimizi hazirladik ve takimlari suya firlattik.fakat ruzgar bize dezavantaj olacak yerden cok sert esiyordu.Dalgalar
    cok yuksekti.Bu iki kavram surfcasting icin olmassa olmazlardandir fakat bugun bizim lehimize degildi.Biraz takildiktan sonra meramizi degistirmeye ve yuruyerek 10 dk.suren meramiza gitmeye karar verdik.Iste bir aksilik daha
    kumsalda yururken ayagima civili bir tahtanin civisi girmesin mi...Hakikaten cok canim yandi.Ama nedense beni daha da hirslandirdi.Neyse yeni meramiza vardik derken...Hooop!Bu sefer olta ayaklarimizdan bir tanesini eski meramizda unutmusuz.
    Hadi bakalim tabana kuvvet :) Tekrar kosarak eski yerimize gittim ama olta ayagindan eser kalmamisti:) Belkide dev dalgalar yuttu.Neyse tekrar arkadasin yanina dondum.Oltalarimizi attik-cektik yem gitmis,attik cekmeye calistik takim koptu...Sabir dedik
    ve takildik orada biraz bu arada yemimiz iyice azalmisti ve onumuzde daha uzun zaman vardi balik avlamak icin.Tavuk yureginin birkac tanesini ayirdim (sanki icime dogdu mubarek :) ) Bu sefer diger oltaya sinek igneleri taktim ve kucuk balik yakaladim
    birkac tane (yemlik). Son bir tane daha deyip sinek igneleri birdaha yolladim suya.Yavas yavas sararken birsey "PIT" diye takildi ve yine kucuk bir balik almistim.Amaaa...Sararken sararken denizden birsey bir firladi (ortaboy bir barracuda'ya benziyor ama
    burnu kilic baliginin burnu gibi uzun) Kendi kendime dedimki " Aha bir rekor : sinek igne ile avci bir balik" :)
    Halbuki o balik igneye takilmamis.Tuttugum kucuk baligin pesine takilmis.O ani unutamam.Hayvan sudan bir zipladi direk baligin bogazina.Baligi kiyiya getirdigimde gordumki ustura gibi kesmis bogazini.Sonra biraz at cek yaptim ama nafile.Aradan epey zaman gecti
    ve tekrar eski meramiza donmeye karar verdik.Takimlari tekrar hazirladik.Ben ignelere tavugun yuregini butun bir sekilde taktim,BISMILLAH deyip yoladim.Bu aradada takim cantami duzenliyordum.Sonra arkadasimin cigliklarini duydum: " Yesss.Good fiiisshh" deyip sarmaya
    baslamisti.Hemen fotograf makinasini aldim ve kostum yanina ben onun resmini cekerken birden benim oltadan zil sesleri gelmeye basladi (hemde ne seees).Ben once arkadasimin benim oltaya taktigini dusundum.Birkac saniye tereddutte kaldim ve takilmadigini anladim.Oltama
    tekrar baktigimda kucuk "r" harfi seklini almisti :) Hemen kosarak kaptim oltayi ve tasmaladim.Iyi mucadele etti kerata :)
    5 dakika gibi bir mucadelenin ardindan kiyiya aldim.Surfcasting ile boyle balik yakalamak hakikaten cok guzel bir duygu.Sevinc cigliklarimiz halen kulaklarimda cinliyor.
    Buyrun arkadaslar resimler.
    Umarim begenirsiniz (bence begeneceksiniz ) ;) :)

Agirligi: 2.60 kg.
    Uzunlugu: 56 cm.

Hepinize rastgelir umarim boyle baliklar.Rastgele arkadaslar,abiler...

2. eyeofnight

eyeofnight Nihat Furkan

En İyi Avı:
    Sudak 3.5 kilo civarı. Turna 52 cm
    emrah abi raporun da resimlerin de gerçekten mükemmel olmuş. ellerinize yüreğinize sağlık. baya bi aksilik yaşamışsınız ama sonunda aldığınız balığa değmiştir umarım:) bu arada çivi kısmı gerçekten kötüydü çok çok geçmiş olsun umarım çok ciddi birşey değildir. şunu da eklemeden geçemeyeceğim en son resim çok süper olmuş güzel bir balık ve Balikavi.Net:) saygılar...

3. eLaLeMBiaLeM

eLaLeMBiaLeM Ercan

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-FLEX / Okuma PL 865
    En İyi Avı:
    Yakaladığımda yazacağım:)
    hocam sen balık değil mutant yakalmışsın o ne yav öyle:) şaka bir yana raporunu okurken resmen o adrenalini yaşadım sabahın bu saatinde heyecanlanmadım desem yalan olur yani,tebrik ederim sizi onca zorluğa rağmen eliniz boş dönmemişsiniz.rastgele(bu arada ayağınız için üzüldüm,umarım çivi batan yerin iyice kanını akıtmışsınızdır tetanos riski açısından..gerçi güneş gören paslı materyalde tetanosa neden olan bakteri bulunmazmış deselrde işi garantiye almak lazımdır: ))

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 9 Ağustos 2010
  4. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    5710gr Levrek(ve hala canlı)
    Emrah tebrikler bu güzel av için ve teşekkürler avdan daha mükemmel anlatım için:) Arkadaşların da dediği gibi o heyecanı ve hırsı bize de yaşattın. Bir önce ki raporunda çok kaliteliydi. Artık senin raporlarını merakla bekliyceğime emin olabilirsin:D
    Aksilikler için de geçmiş olsun, umarım ayağını bir doktora gösterip işini şansına bırakmamışsındır. Malum tetenoz riski. Fakat okudukça aklıma çöl, bedevi ve kutup ayısı ve de seksin olduğu şu şansızlıkları anlatan ata sözümüz geldi:D

5. 3182

3182

Üstad orası gölmü deniz mi? öyle bir manzara varki sanki okyanus kıyısı gibi :D

Foto ve paylaşım için teşekkürler. Av için tebrikler.

6. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Emrah tebrik ederim, güzel av, güzel resimler, keyifli paylaşım. Nicelerine rastgele..

7. sehzadem82

sehzadem82 H Barış KEDELEŞ

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Üstadım emeğine sağlık rapor güzel herşey güzel çivi hariç :) bence çıkmadan bir duş alsaydın :) iyi olurdu benim anlamadığım Yesss.Good fiiisshh sonrası arkadaşın çekemedimi balığı 2 olay bir sonuç var ortada ben orda takılı kaldım da :)

8. LapinCash

LapinCash

Abi rapor süperde acaba kaç metr atabildin bugune kadar ?

9. deePblue

deePblue na

Emrah abi senle birlikte bekliyorduk zaten bu avı..
    Yaşadığın talihsizlikler için geçmiş olsun. Benimde nedense böyle çok isteyerek gittiğim avlarda mutlaka bir şey gelir başıma :)
    Balık bir harika. Bizim sularda yok sanırım ilk kez gördüm
    Tebrikler..Canavar gibi balık çekmişsin ;)

10. fish founder

fish founder Özgür

canı gönülden tebrik ederim,

11. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Fotoğraf kareleri beni aldı götürdü.oralarda olmak için neler vermezdim.Gerçekten tebrikler balık için, paylaşım için de çok çok teşekkürler:)

12. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Tebrik ederim.Azminize ve anlatımınıza diyecek yok.

13. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    güzel bir son olmuş aksiliklere rağmen :)
    rastgele

14. yucelsavan

yucelsavan yücel savan

Favori Kamış:
    remixon hurricane 270
    Favori Makine:
    okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    levrek 1.9 kg
    tebrik ederim..

15. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Lineaeffe baia grande 420
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
    serrasalmus nattereri, yani bildiğin kırmızı karınlı amazon Piranhası
    hocam orda kılıç filan çıkmıyomu, gerçi surfle kılıç tutmak biraz zor ama... Bekliyoruz...

16. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Emrah
    Tebrikler,ancak tereddütede düştüm.Sen denizden bu Catfishimi yakaladım diyorsun.Bir açıklarmısın.
    Sevgiler

17. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Evet bende vedat abi gibi tereddüte düştüm, bu balık kedi balığımı ? bana mı öyle geldi., Yoksa tatlısu da mı avlandınız ?

18. eLaLeMBiaLeM

eLaLeMBiaLeM Ercan

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-FLEX / Okuma PL 865
    En İyi Avı:
    Yakaladığımda yazacağım:)
    Arkadaşlar abiler ,arkadaşın imzasında Kinabalu yazıyor ,ilk defa duyduğum için google'dan baktım malezyada sanırım.avlandığı yerde ordadır zannımca

19. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tesekkurler.Fakat su soyledigin " kutup,col filan olayini anlayamadim". Umarim ters bisey degildir :)

20. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Evet burasi acik bir deniz.Yesillikli olan yerler nehirin denizle birlestigi yerler.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.