Yemi atarken,kamisin bu hale gelmesi cok önemlidir,her kamisla bu sekil atamazsiniz ortadan cat diye kirilir,sportex ve bazi kaliteli kamislarla ancak kamisinizin aksionu böyle olur,bu sekil büküldügüne bakmayin cok sert bir kamistir aslinda,tabiki fiyati biraz üst sevyededir bu kamislarin ama dogru kulanildiginda ömürlüktürler,bir kere sportex,ömür boyu sportex demektir benim icin...
Bu model eski modeli,sportex artik bu modelden üretmiyor,üretiyorda almanyada degil benim bildigim kadari ile. Boy 2.75 atari 0-30gr,kamis kevlardan yapilma. Tam olarak-Sportex kev turbo spin-olarak geciyor...
gerçekden çok iyi aksiyonlu gözüküyor, daha da iyi avlarda her daim 'kırılmadan ' kullanmanız dileklerimle,
Bulmaniz biraz zor,yukaridada yazdim sportexin eski modelleri bunlar,almanyada üretilen son kamislarindan sportexin,duydugum kadari ile artik cinde yaptirilip almanyada ockert firmasi tarafindan piyasaya dagitiliyor...
Bereketli avlarda kullanman nasip olsun. Geniş kolleksiyonunda kim bilir ne kıymetli parçalar vardır. Eee hobinin mereklısıda hemen belli oluyor Ayrıca bir bilgi düşeyim.. Türkiyede "sportex" kamışları İstoç ta merkezi olan marmarabalıkçılık ithal ediyor. Ben bir kaç spin kamışa bakmıştım ama fiyatlar biraz el yakmakta.
Selim ağabey, bol trofeli avlarda kullanmak nasip olur inşallah. Gerçi kullanmışsın o belli de, bundan sonrası için bol trofeli olsun. Bir şeyi merak ettim yalnız, 18 gr. la nasıl bu kadar eğilmiş ki? Sert kamış diyorsun üstelik. Belki çok saçma bir sorudur bu kimse kusura bakmasın ama anlamadığımdan soruyorum. Uuuç uuuçç böceciik, annen sana kamış-makine alaaacaak alaacaak.
Sagol Hamit, Türkiye'de ki çeşitlerde bu kamışın yeni serisi var mı bilmiyorum ama sportexin satıldğını biliyorum...
Sennur kardesim atis stili cok önemlidir,ben diger kamislarida böyle atiyorum ama bu kadar yüklenemiyorum,bu kamis öyle degil 30 gr atari olmasina ragmen 50 gr bile atabiliyorsun rahatlikla,ayni zamanda 10giramlik bir sahteyide kulanabiliyorsun,bu kamisin kalitesi ile alakali bir konu,bundan daha iyisi yokmu var elbette ama benim bütcem buna yetiyor,bu kamisinda az fiyati yok ben aldigimda 259 euroydu...
Kev serisi burada yok galiba:http://www.avmarketi.com/asp/listgroup.asp?brand=SPORTEX&group=02050200 Olmasıda zor, Alman sitelerine baktımda 200,300 euro isterler