İşte yeni gözdelerim

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında adminselo tarafından paylaşıldı.

1. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Bir çok sahte araştırdım bir çok siteye girdim. İstediğim özellikte sahteleri belirliyorum fakat stokta gözüken sahteler malesef aradığımda elimizde yok cavabı alıyorum. Bir çok site stoksuz çalışıyor ve sitelerini güncellemiyorlar hatta öyle bir kanı edimdim ki olmayan ürünleri bilerek var gösteriyorlar. Bir sitede 10 sahte belirledim 1 tanesi ellerinde varmış :)

Alacağım sahtelere sonunda karar verdim yeni sezona sağlam transferle girme düşüncesindeyim hihi

Renkleri ve modelleri farklı şartlara göre dizayn etmeye çalıştım bunun yanında esas olarak dikkat ettiğim şey atım kolaylığı ve dalma derinliğiydi.

Bu civar fiyatlarda bana en uygun gelen sahtelerse Seaspin,Yozuri cristal minnov,Rapture ve Rapala maxrap sahteler oldu. Hafif olmaması sahtenin benim için önemli bir faktör ve sahtenin atımda yalpalamaması.

Özellikle seaspin e ağırlık verdim. Rapturade alacaktım fakat elinde olan site bulamadımcyrr :) Aynı şekil istediğim yozuriyide bir türlü bulamadım.

Şimdilik saespin ve maxrapları buldum ve bir aksilik olmazsa yarın siparişleri vereceğim.

Sahteler:

SEASPIN MOMMOTTI 180 SF MUL
    http://www.incecizgi.net/SEASPIN-MOMMOTTI-180-SF-MUL_47416.html#0

SEASPIN MOMMOTTI 180 SF BRZ
    http://www.incecizgi.net/SEASPIN-MOMMOTTI-180-SF-BRZ_47418.html#0

SEASPIN MOMMOTTI 180 SF AGU
    http://www.incecizgi.net/SEASPIN-MOMMOTTI-180-SF-AGU_47417.html#0

SEASPIN MOMMOTTI 190 S ACC
    http://www.incecizgi.net/SEASPIN-MOMMOTTI-190-S-ACC_47395.html#0

RAPALA MAX RAP 170MM FPGH
    http://www.incecizgi.net/RAPALA-MAX-RAP-170MM-FMU_48521.html#0

Buda sipariş edeceğim ip misina

POWER PRO 135 MT 0.19 MM 13 KG M.GREEN (Yeşil)
    http://www.incecizgi.net/POWER-PRO-135-MT-0-19-MM-13-KG-M-GREEN-Yesil-_47720.html#0

2. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    İnce çizgi den daha önce aılış veriş yaptın mı ? ilgi alaka teslimat nasıl ?

3. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    İlk kez yapacağım ilgi gayet iyi alışverişten sonra bilgi vereceğim.

4. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    bazı sayfalarında balıkmarketimden alıntı yapmışlar aynı firma da olabilir kopyala yapıştırda olabilir. eline geçince haber verirsen sevinirim

5. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Aynı firma olmadıklarına eminim :) Siparişler gelince daha detaylı paylaşırım tabiki

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Hayırlı olsun Selçuk hocam, güzel balıklar nasip olsun.

Ben çok iri sahtelere bi türlü ısınamadım. Yüzüşleri yalnızca yalpa yapmaktan ibaret. Gerçi rüzgara karşı çokta gerekliler de ne bileyim işte. :)

Pahalı sahteler, dikkatli kullanmakta fayda var. Zahiyatsız güzel avlar dileim. :)

7. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
  8. GencoGnc

GencoGnc Genco

Haftada bazen birkaç defa inçizgiye uğrarım.

Gittiğim en iyi ve sıcak malzeme mekanıdır. Arka bahçesinde çay kahve ikramlarını gövdeye indirirken mekana tekneciler,botçular spinciler uğrar tanışırız.Bugün de 2 arkadaşımla buluşmak için oradaydım.

Bana yakın olduğundan alışververişimi gidip dükkanlarından yaparım.

Birçok yeni ürünleri gelsi ve sanırım henüz internet sitelerine eklemediler. Yakında stok ve sipariş yapılarını güncelleyecekler.

Ellerinde bu hafta gelen çok üstün sahteler var.

Özellikle Shimanonun 20 ye yakın modelini telefonda Selçuk beyle konuşarak ve diğer ürünlere stok sorarak alışverişi yapınız.

9. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
  10. sencerveben

sencerveben hakan

ilgi ve alakaları gayet iyi.alışverişte yaptım.bana telefonda ellerindeki stoklarıyla çalıştıklarını söylemişlerdi.bence gönül rahatlığıyla aşlışveriş yapabilirsiniz.yinede telefonla teyit almakta fayda var.

11. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
  12. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Volkan abi ilk başlarda bende senin gibi düşünüyordum 10 gr sahtelerle boşuna kendimi yıprattığımı anladım 15cm lik maxrapla çalışınca birde yeri gelmişken elimdeki kamış yassei sea bass 10-50 olunca hafif sahtelerle olmuyor iş ağır sahtelerde ise tam biçilmiş kaftan çok verimli atışlar yapmayı sağlıyor.

17 lik sahtelerle çalışmayı düşünüyorum artık maxrapta yüzüşte bir sorun yok verim alıyoruz seaspininde methini çok duyduk fazlasıyla bir güven oluştu bende.

Rapture ise geçen bir iki atış yaptım bir abimizde vardı atım gerçekten güzel kaliteli bir sahte.

Bakalım bir gelsin oyuncaklarımda çocuklar gibi şen olayım tabi balıkta aldılarmı keyfimizi taçlandırmış olacaklar :)
    Evet ucuz sahteler değil avlaklarımda takılma ihtimali olan yerler ama bakalım elimizden geldiğince dikkatedicez

13. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Şimdiden hayırlı olsun Selçuk. Kıyıdan levrek avının üstadı olmuş İspanyol ve İtalyan balıkçılar da 17 19 hatta 20 cm sahtelerle av yapmaktalar. Rüzgara karşı büyük avantaj sağladığı gibi görünürlüğü de ufak sahtelere göre fazla oluyor. Yakaladığım balıkların çoğunu 13 15 cm maxlerle aldım fakat bu sezon yeni kamış devreye gireceğinden 17 cm gibi uzun ve agır sahtelere yatırım yapıyorum. DUO marka sahtelere de bir bakmanı tavsiye ederim. Rastgelsin.

14. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
  15. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Yakışır hocama,rasgelsin

16. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    ben beğenmedım o sahteleri acikcası bugün mazemecide yozuri gördüm baya parlak acik renk albenili ama fiyatları ucmus kıyamadım parama :)

daha bende mazeme alıcam bekliyorum araştırıyorum halen :)

17. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    hayırlı olsun hocam şimdiden, umarım zaiyatsız bol balıklı günlerde kullanırsın...

18. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    şu cengaverler dururken kalkıpda 30 35tl ye yozuri mi alacaksınhihi sen bunları beğenmedinse,,levrek tutamazsın:p
    bu altılı grup yeni başlıyacak bir levrekçinin tam aradığı sahteler..bu gruba bir tek kırmızı kafa sırtı beyaz sahte ekledinmi iş tamamdır..;)
    kırmızı kafada ekleselermiş içine..muhteşem yedili diyebilirdim :)

bana pm den boşa levrek sahtesi sormayın..aha size tam aradığınız sahteler...bunların içine bir tane kırmızı kafa sırtı beyaz renk ekledinizmi iş tamamdır..bu yazdıklarım ile balık alamıyorsanız..oltanızı bırakıp yüzme yi deniye bilirsinizhihi

cht ve gcm bunları bulanık suda kullanın..diğerlerini her daim kullanabilirsiniz..

Uploaded with ImageShack.us

19. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler. Haklısınız ileri atım önemli avlarımızda daha çok hava patlayınca olduğu için rüzgara direnecek sahteler lazım. Şimdilik seaspin,maxrap,rapture ve kendo sahteleri sipariş ettim. İlerde shimono sahtelerdende düşünüyorum.

Teşekkürler Kadir abi. Tabiki güzeller hepsi karizma :cool: Rapture sahtelerden başka sitede buldum. Kombinasyonumda olmayan renklerden sipariş verdim zaten.

Teşekkürler Vedat abi. Seninde özellikle vurguladığın sahtelerden olan 1 tane kendo da sipariş verdim raptureleri verdiğim sitede görünce. Hafif biraz aslında ama uygun havalarda iş göreceğine inanıyorum.

20. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Güle güle kullanın.

Kısmetiniz ve bahtınız açık olsun.