Bu ikinci spin kamışım olacak , çok kaliteli ve güzel bir kamış ,çok iyi özellikleri var ama sanırım kullanınca daha detaylı öğreneceğim....Umarım beğenirsiniz...Çok yakında elimde olur , salina sea spin kullanıyorum ,biraz daha hafif malzemeleri atabilecek bir kamış ihtiyacım vardı linkteki kamışı spariş ettim...Hayırlı olsun http://www.avdeposu.com.tr/?urun-11046-Savage-Gear-Pro-Jig-Spin-Kamis.html
Kullanılan malzeme gercekten kaliteli ve uzun vadeli bir kamış güzel avlara vesile olmasını temenni ederim hayırlı olsun güle güle kullanın
İyi günlerde kullan Cemil. Savagearın başka bir kamışını kullanıyorum gayet memnunum bir de 2.70 boyu olsa o zaman süper olacak.
Nice trofeli avlarda kullanman dileği ile. Savagear iyi bir marka. Hangi atar değeri olanı aldın Linkte iki kamşı var...
Hayırlı olsun. Ben de Sea spin kullanıyorum. Sanırım bunun 5-20'sini aldın. Güzel seçim olmuş. Benim de aklımda daha hafif sahteler ve tatlısu kullanımına da uygun bir kamış almak var ilerleyen zamanlarda. Ama ben daha düşük, mesela 3-15, 1-11 gibi bir kamış düşünüyorum. Kullandıktan sonra yorumlarını yazarsan çok faydalı olur. Rastgele...