Siz değerli arkadaşlarımında önerileri ve tavsiyeleri doğrultusunda, kendime özgü oluşturduğum marka ve konfigrasyonlar doğrultusunda yaklaşık 1 hafta gezdim mağazaları. Tabii ki Bursa'da ki, Metro Gros Marketi, Bimeks'i, Teknosa'yı, Gold Computer'i, Teknolojix'i, Elektro World'ü, Mediamarkt'i, Carrefoursa'yı,Vatan Computer'i dolaşarak. Fiyatlar derseniz, inanın herkes tutturduğuna.................... Kurumsallaşmış koskoca bir mağazaya gidiyor ve diyorsunuz, '' Falan mağazada bu ürün 1545 lira, sizde 1799 lira. İşte kataloğu '' Verdikleri cevap '' O fiyata bizde veririz. Yanında extradan da şunu. '' Kafadan 250 lira indirim. Hal böyle olunca iki elim arkada dolaştım. En son Vatan computerde karar kıldım ve aldım. Tabii bu sürede, reyon görevlisi arkadaşlarla yaptığım sohbetlerde neler öğrendim neler. Tam bir ihtisas yaptım.hihi hihi Sanırım tercihim doğrudur. Katkısı ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürler ederim. Aldığım fiyat : 1.695 Tl. / 10 http://www.vatanbilgisayar.com/note...m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=58013
Tevfik Abi hayırlı uğurlu olsun. Ben de aynı markanın k53 sj sini aldım geçen ay golddan.Fakat fiyatına göre sizin ki daha üstün özelliklere sahip.Zaten asus ve msi benim iki vazgeçilmezim. Saygılar...
tevfik ağabey iyi günlerde kullan... bundan sonra bizden daha hızlı olacağın kesin hihi hard diski dolsun taşsın güzel hatıralar, fotoğraflar ve videolar ile diyelim..
İbrahim kardeşim merhabalar. 3-4 gündür yoktun. İş dolayısıyla TR. demisin yoksa. İyi dileklerin için teşekkürler ederim.
Caner kardeşim teşekkür ederim. Sizlerin hızına yetişemesemde, soluğumu ensenizde hissedeceğinizi umuyorum. Bu duygu bile bana yeter.hihi hihi