Havalar genelde istediğimiz şartlarda gitmiyor işlerde yoğun olunca yine rahat duramadım bir kaç oyuncak sipariş ettim hihi Cabelas tulumuda geçenlerde aldım adamlar 8 günde ulaştırdılar hızlı kargo ile. Test etme imkanımda oldu beğendim tulum düşünenlere tavsiye ederim.Toplam maliyeti kargo dahil 230 tl oldu.reeling (bu vesileyle unutmadan ekliyim forumdan Mehmet abiye (darkv.) siparis konusundaki yardımlarından dolayı teşekkür ederim Tekrar sahtelere dönecek olursak üstekiler Daiwa çkmaları bire bir kopya hihi Ağırlık transfer sistemide dahil bir adı Daiwa değil aksiyonuna bakıcaz bakalım oda okadar başarılımı. Onların altındaki saveger sandel çok hoş bir sahte onların altındakide saveger silikon sahte.Diğerleri mutelif silikon sahteler ve 3 adet kendo sahte. Elimdeki kendo gecenlerde üstün başarım sayesinde denize gidince kendoların yerini doldurdum tekrardan 15 tatile hazırız bakalım balıklarda hazır olacakmı hihi idk İşte yeni ciciler
Maaşallah Selcuk abi yine döktürdün. O kendo benim olduğum zaman denize giden mi ? O sahtelerden bende istiyorum... Özelden yazsana siteyi selçuk abi sahteleri temin etiğin siteyi..
Evet Murat o kendo idi Özele gerek yok çoğu sitede zaten mevcut ama forumun sponsorlarından biri olduğu için söylemekte sakınca görmüyorum http://www.anadoluavmarketi.com/
sahteler güzele benziyor, Daiwa çakması ise Rapture marka olabilir. Şahsen Daiwa diye ben hep ondan alıyorum yüzüşleri güzel lakin 2 av sonra heleki kayaya vs. vurursan eğer hemen bozuluyor, yüzüşü yok oluyor.
Şansları açık olsun SELÇUK hocam ... Silikonları kullanırken nasıl bir sistem düşündünüz yada ne şekilde kullanıyorsunuz tekli , çiftli vs .. zokalı ( jig head ) ' lı silikonları direk makinadan gelen misinaya araya her hangi bir aparat koymadan rapala bağı şeklinde halka oluşturarak zokalara bağlarsan faydasını görürsün akıl vermek değil yanlış anlama sadece kullanım dahilinde değilse denemeni tavsiye ederim sevgiler ..
hayırlı olsun selçuk nice levrekli avlar göstersinler:thumb: yağmur iyidir yağmur yagmur demek bereket demek bereket demek levrek demek
Teşekkürler Hüseyin. Zokalı kullanıcam tekli. Zokalarıda sipariş vermiştim zaten resimdekileri ben taktım zaten ufaklıklar kendinden zokalı birtek saveger kalıyo geriye onun içinse bir kaç değişik fikir var aklımda. Rapala bağı sistemi güzel fakat sık sık sahte değiştiririm ben o yüzden rapala klipsi ile kullanırım büyük ihtimal yinede önerin ve verdiğin bilgiler için teşekkürler.
Teşekkürler Gürkan. Hafta sonu büyük ihtimal iki günde boşum yarın yağmazsa olmadı pazar çıkalım yine hep beraber deniyelim şansımızı bakarsınız bu sefer kısmetimize bişeyler düşer. Bugün dalga çok tatlıydı aslında bazı yerler çok bulanık değildi içim gitti ama kmışlar karbon insan güvnemiyor.
bende düşünüyorum haftasonu için bi atıp çekmek aslında.. cumartesi için 17:00-20:00 arası yağmurlu diyor sabah açık görünüyor.. sabah çıkıp bi bizim buraları tarasammı diye düşünüyorum aslındaidk .. bugün gittim bi popper aldım strike pronun sea monster serisinden 206A rengini.. denemeden duramamhihi pazar günü komple açık basınç da tavan:thumb: eminim su bulanıklığıda levrek için ideal olacaktır ne çamur gibi ne de berrak birde güzel dalga olursa güzel olur.. bugün bende farkettim o güzelim dalgayı ama hem işim vardı hem de malum yağmur iştebanghead bu arada kamışların karbon olması ne gibi etki yaratır yağmurda? fiber veya karbon mix olması daha mı iyi olur?
hepsi çok güzel inşallah hedef balığına ulaşırsın yalnız bir şey dikkatimi çekti slikon olan üç adet üst üste duran balıkların kurşunları neden aynı ? onlar için hiç banjominow tarzı iğne denedin mi zira denemediysen tavsiye ederim nedeni ise kurşun aksiyonunu azaltıyor