İlk kez bu siteyi kullanıyorum. Umarım sorun çıkmaz. Sahteler kutularından çıkartılıp, gün ışığında çekildi.
Kutudan çıkınca güzellikleri daha bir belli tabii Işık alttan vurunca hologramlar çok güzel parlamış, ama ışık biraz zayıf kalmış, renkleri göstermek için yukarıdan ışık verilip tam üstlerinden çekim yapılsa daha iyi çıkarlardı. Neyse zaten meşhur sahteler. Çok güzel seçimler olmuş. İnşallah takılmadan kaybolmadan trofe alıp gelirler kıyıya.
kankilerim diyorki favoriler şunlardırmrsparkle maxrap,strike pro benekli,pelikan nitro,daiwa lar ve popper:thumb: daiwa lar:thumb:
Abi senin kankiler diyorsa doğrudur Bu sefer çayda yalnız su üstüleri kullanacam. Diğerleri deniz için.
çayın denize döküldüğü bölge, çayın giriş noktası ne kadar derin? yine aynı soru,deniz kıyısı ne kadar derin?
Abi hiç suya o bölgede girmedim ama çok berrak suda kıyıda bulundum. 1 metre kadar sonra dip falan görülmüyo. Birden derinleşiyor. Orada hiç zaiyat vermedim. Hatta dalma derinliği 1,8 metre olan rapala xrap bile hiç takılmadı.