istinye bogaz raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında alper.bjk tarafından paylaşıldı.

1. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    herkese iyi geceler şimdi evegirdim ve hemen roporumu yazayım dedim.bugün saat 3 ten beri istinye tokmak burnundaydım cok güzel istavrit vede zargana yaptı yalnız istavritte vede zarganada sıyırtmaya geliyor çapariyle alanı görmedim tabi bende boşdurmadım eve birtavalık istavrit tuttum akşam saat 6 gibi çinekopa yattım ama malasef tekbir vuruş alamadım yalnız yanımdaki bir amca birtane sarıkanat aldı saten başkada balık alan olmadı.. ama bagaza gidecekler icin acıkca söyleyebilirinm sıyırtmayla cok güzel istavrit alınıyor.bana müsade şimdi,oltamı vede takımlarımı temizleyecem herkese iyi geceler.bol balıklı günler

2. getlan

getlan erman yılmaz

sıyırtma nası oluyo acaba? biz sadece çapari ve yemli olta ile tutuyoruz istavriti.

3. daytone1

daytone1 abdullah

Malzemeciden sıyırtma kurşunu de verirler, Kurşunu klipse takılıyor onun ucunada 1,5 kulaç 0,20 misina flora carbom olursa daha iyi misinanın ucunada sinek iğne, ister yemli ister tüylü yaparsın.

4. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    aynen sizin dediginizgibi hatta inenin ucuna karedes takıp izmaritte alan vardı

5. getlan

getlan erman yılmaz

6. getlan

getlan erman yılmaz

yarın mutlaka deniyecem bu takımı.. bakalım biz bişeyler alabilecez mi:) herkese rastgele.

7. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    sanada rasgele yalnız cekerken oltayı biraz ileri geri oynatarak cekeceksin

8. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve kamış+Okuma synex 660 makina, Lineaeffe fire spin trabucco makina
    En İyi Avı:
    Levrek
    Sıyırtma ile zargana yakalamak için akıntılı yer olması şart yoksa çok dibe iner kurşun hiç balık vurmaz.