AV YERİ : Gömmaren AV TARİHİ : 2008-10-27 HAVA VE SUYUN DURUMU : Biraz ruzgar AVLAKTA KALINAN SÜRE : 3-4 saat KULLANILAN EKİPMAN : Guidline explorer YAKALANAN TÜRLER VE BOYLARI : Alabalik 900gram YAPILAN AVIN HİKAYESİ : Okullarin isvecte tatile girmesinle birlikte bu haftanin hayalini kurmustum ve emindim bu hafta guzel bir balik haftasi olucakdi. Sabah uyandim ve annem ve babam is deydi ve ben tatilin tadini cikariyordum. Annem saat 1 dödndu isten ve giyindikten sonra baliga dogru yola koyulduk. Park yerinen geldimizde sasridim cunku hic araba yoktu ve ekipmanlarimi aldim ve en gölun en sevdigim yereine gittim. Gölde bir kac kisi vardi ama arabalarinin olmamasinin sebebi öbur park yerine ark etmemeleri. Sinegimi bagladim ve ava basladim. 1 saat felan balik gelemden ugrastim ve spinn le tutanlara biraz sinirlendim cunku nezaman alabaliklar benim durdugum körfeze gelince onnlar 8gramlik uclarini attip korkutuorlardi. Neyse dedim ve ava devem dedim. Stremerimi cekerken(Batan sinek) tak etti, öce dipe vurdu zannetim cunku tak eden yerde 2 flyim dipe vurmasindan kayip ettim ve cektim. Sonra fark ettim ki "tak" edilen yer oynuyo ve annladim ki balik takildi. 3-4dakka ugrasidan sonra kepceledim ve baya kocaman oldunu gördum. Anneme göturdum ve sevindi. Fotografi cekerken yumurta cikmaya basladi ve karnina bastirdim ve baya baya cok yumurta cikti ve ymurtadan bosalinca balik incelesti .. Spinn cilere de "Oh canima deysin", dedim icimden.
Belki yağmur sonrası levrekte iş yapabilir.Sinek ve arılara saldırırken görmüştüm. Tebrikler.Yakışıklı balık.
Yucel abi!,Denizdede nasil gölde/irmaklarda yapiyorsak denizdede ayni seyi yapabiliriz,neden`?. Cunku denizin icinde ufak böcekleri yiyior balik ve ozaman onnlarinda immitasyonunu yapip fly la avlayabliriz. Ben sahsen bu sene Salihler alti(dikilide) Kefal avlicam flyla.
Burak abi!. Balikla denizde ne yer se bulurla ve cogunlukla denizin "altindaki" böcekleri yerler(Midye de tabi). O böceklerin immitasionunu yaparak fly la av yapa billirsin. Belki sen suyun ustunde fly avciligini kastettin, ama 70% fly avciligi suyun altinda gecer Bu linkde fly la kefal avliyorlar http://www.flywater-production.dk/
Bravo delikanlı,Avrupadan gelen av raporlarının hemen hepsinde sanki sazan tutar gibi kücük özel gölcüklerde muhtelif tabii yemlerle tutulan Gökkuşakları benim gibi bir alabalık hastasını heyecanlandırmaktan uzaktı. Alabalık hemde seninkisi,helede fly ver streamer'lerle tutulursa gercek bir av sayılır. Sen bunu gencecik yaşında başarmışsın. Seni Can-ı gönülden tebrik ediyorum. Sevgiyle kal devamını diliyorum
tebrikler nefis görünüyor. bende şu ikincir esimdeki fly 'lara hastayım kullanırken seyretmesi çokgüzel...