ıtalcanna evo 170 yardım

Konu, 'Kamışlar' kısmında leopar27 tarafından paylaşıldı.

1. leopar27

leopar27

Favori Kamış:
    makine,kamış
    En İyi Avı:
    levrek 1.5 kg
    arkadaşlar ıtalcanna evo 170 4.40 cm kamışımın uç parçası kırıldı.

KISIK,CENGİZ BALIKÇILIK,veya distrübitörü seafari ye ulaştım,hiçbiryerde bulamadım.Hatta italcanna nın sitesine mail attım ama geri dönen olmadı.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

ayrıca forumda italya da yaşayan arkadaşlar var mı?

varsa onlarla temas kurabilirsem çok sevinirim

saygılarımla

2. furunotr

furunotr Haluk

Ümidinizi kırmak gibi olmasın ama boşuna aranmayın... Ben de çok arandım o parçayı; sahtesini orjinal diye kakalamak isteyen bile oldu:mad: Seafary'de vardı ama diğer bir firmanın kamışı getirip te parça getirtmemesinden dolayı Seafary stokları da tükenmiş... Benimki de diğer firmanın getirtmiş olduklarından... Kamış getirip parçasını getirtmeyen sonra da sektörün büyüklerindenim diyen firmanınkinden yani...

Neyse ben Seafary'e sipariş verdim... İthalat yaptıkları zaman benim ucu da getirtecekler... Yalnız uç özel olarak getirtilir ise navlundan ötürü çok daha fazla maliyeti olacağından bu şekilde bir çözüm bulduk..

Komiktir ben kamışın ucunu 5 santim kadar kırdım evde ve halının üzerine düşürerek...:)

3. 29519

29519

Yeni parça gelene kadar ucunu kırıldığı yerden kestirip bir tane kılavuz uydurup kullanabilirsiniz. Belki de daha çok hoşunuza gider. Lakin asıl sorun firmaların bu tip malzemeleri getirtmeleri ama yedek parçalarını getirtmemeleri. Malı satayım da gerisi önemli değil zihniyeti çok can sıkıcı gerçekten.

4. leopar27

leopar27

Favori Kamış:
    makine,kamış
    En İyi Avı:
    levrek 1.5 kg
    ilginize teşekkür ederim. Zaten türkiye den ümidi kestim.Beni asıl üzen ıtalcanna firmasının bu konuya duyarsız kalması.Tek şans kaldı o da italyadan
    bir tanıdık bulup ona getirtmek.

Şu anda da zaten ucuna halka takıp kullanmaktayım ancak 10 cm kadar bir kaybım oldu.

mod lara da seslenmek istiyorum ,italya dan foruma giren kimse yok mu
    bilgilendirirlerse sevinirim

5. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Kardeş hafta içi Kombat'ın ucunu bir deneriz,İnşalllah sorun sap kısmında çıkar,kısaltır hallederiz ;) Baktık olmadı Şubat sonun da Teleskopik Cedros geliyormuş :p ;)

Öptüm Seni Hırmadal Akbay Bey :D :D Tüm ekibe selam ve sevgiler.

6. masi

masi ZIYAETTIN DURAN

Favori Kamış:
    İtalcanna Vertigo 4.20 , Okuma Helios 2,40
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65, Okuma Salina II 10.000 Shimano Exage 2500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Seafari Fesihing birde buradakilerle görüş belki yardımcı olabilirler.

Huzur Hoca Cad. Doğanay Sk. No: 1/5 İçerenköy - Bostancı - KADIKÖY / İSTANBUL
    İçerenköy - Bostancı - Kadıköy/İstanbul
    Tel: 216 574 82 06
    GSM: 0533 715 15 77
    Faks : 216 575 02 71

7. uzgunadam

uzgunadam ibrahim

selam arkadaşlar ben istanbuldan ibrahim bu siteye yeni üye oldum bir fikir danışmak istiyorum italcanna kombat 4,20 220 gr kamış ile okuma raw 65 nasıl bir ikili olur fikri olan var mı özelikle sayın vedat abayoğlu bekliyorum esen kalın

8. jukı

jukı murat ocakçı

Yemede yanında yat olur :D Ne diyelim Şimdiden hayırlı olsun böyle bir takım için tavsiye almaya gerek yok fakat benim bildiğim şu sıralar italcanna kamışların çin uretimi mevcut dikkat etmek gerek.

9. furunotr

furunotr Haluk

Kamış 320 gram, makina yaklaşık 700 gram; o kamış ile o makina pek uyum sağlamaz... Daha hafif bir makina daha uygun olur derim... Bütçeniz uygun ise Shimano'nun geçen yıl veya bu yıl piyasaya sürdüğü XT-7 malzeme ile ürettiği hafif makinalara bir göz atın derim...