Saygıdeğer arkadaşlarım.... Türkiyede alışık olmadığımız bir olayı yaşadığım-şahit olduğum için bu başlığı açtım... Pazar sabahı büyük bir hevesle balığa gittim... Cumartesi akşam surfspin av yapmayı hedeflediğim için uygun malzemeleri seçtim ve çantama yerleştirdim. Tüm hazırlıklar tamamdı ve sabah 03:30 da yola çıktım.... av sahasına vardığımda in ve cin top oynuyordu, beni görünce şaşırdılar.. selam verip takımları hazırladım, kıyafetlerimi giydim ve kayaların üzerinde yerimi aldım.... yaklaşık 2 saatlik ilk periyotta 3 çatalkuyruk (namıdiğer "çıplak", benim koyduğum isimle "erotik balık") almıştım... yaklaşık 1 kg civarı.. biraz dinlendikten sonra tekrar ava başladım ve atar atmaz balık saldırdı.. mücadele başladı, omuz omuza mücadele tam kıvamında giderken; ÇAAAAATTT DİYE BİR SES... İTALCANNA LİCHİA 3 MT 2 PARÇALI KAMIŞIM MAKİNAYI TAKTIĞIM KALIN GÖVDELİ KISIMDAN KIRILDI... DONUK VE ŞAŞKIN GÖZLERLE BAKARKEN BALIK DA MÜCADELEYİ BIRAKTI.. BALIĞI ELİMLE KIYIYA ÇEKTİM VE UZUN UZUN KIRILAN YERE BAKTIM... HİSSETİKLERİMİN TARİFİ YOK... Limit doldu ve av bitmişti.. bir şehit verdik... toparlandım ve eve döndüm... BALIK YAKALADIĞIMA MI SEVİNEYİM, KAMIŞ KIRILDIĞINA MI BİLEMEDİM.... DÜN KISIK BALIKÇILIĞI ARADIM VE teknik sorumlu KAMİL BEYLE KONUŞTUM... SAĞOLSUN çok kibar ve samimiydi...OLAYI PATRONLARI MEHMET BEYE İLETTİĞİNİ SÖYLEDİ.. AÇIKÇASI ÇOK LİRALIK BİR ÜRÜNÜN GARANTİ KAPSAMINDA ELE ALINACAĞINA İNANMADIĞIMI ONLARA DA SÖYLEDİM.. ÖYLESİNE ARIYORUM DEDİM.. Yaklaşık bir saat sonra tekrar aradım...MÜTHİŞ BİR NEZAKET VE SAMİMİYETLE PATRON MEHMET BEY ÜRÜNÜ İTALYADAN SPARİŞ ETTİKLERİNİ NİSAN AYI SONU GİBİ YENİSİNİ BANA TESLİM EDECEKLERİNİ SÖYLEDİĞİNDE DÜNYALAR BENİM OLDU.. VAY CANINA DEDİM.. ARTIK TÜRKİYE DE BALIKÇILIK SEKTÖRÜ ULUSLARARASI ARENADAKİ GİBİ.. ilk önce KISIK PATRONU MEHMET BEYE ve teknik sorumlu KAMİL BEYE çoooook teşekkür ederim.. ürünün arkasında durduklarını bana gösterdiler, içime su serptiler... bende sizlerle paylaşmak istedim... Yeni kamış elime geçtiğinde de sizleri mutlaka bilgilendirmek isterim.... en güzel dileklerimle....
kamışı kurtardıgınıza sevindim...Benimde linaeffe 420 surf mill kamışım var...Bende kırmıştım.. Orhan abi kırılan yeri İstanbul'dan sipariş etti ve firma ücretsiz parça gönderdi.. Bu gibi uygulamalar birçok büyük firmada mevcut,ama tabi aldıgınız yerin önemi yadırganamaz...
Cevabınız için Teşekkür ederim Sayın Köylü.... Genelde "kullanıcı hatası" diye etiketleyip kullanıcıyı yalnız bıraktıklarını hatırlıyorum.. Ürünlerdeki arızaları tamir etmekle ilgili hemen her büyük firmanın teknik ekibi var biliyorum... sağolsunlar yardımcı oluyorlar.. çok liralık ithal ürünlerde sıkıntı yaşandığını hatırlıyorum, bu konuda da Kısık Balıkçılığın yaptığı beni çooook mutlu etti.... siz dostlarımla paylaşmak istedim... en güzel dileklerimle....
Teşekkür ederim... Kamış kıran balık yine bir çatalkuyruk namıdiğer ÇIPLAK tı... (erotik balık )yaklaşık 1,5 kg ağırlığındaydı. kamış kırılana kadar inatçı ve güçlü bir imaj çizen erotik balık kamış kırıldıktan sonra mücadeleyi bıraktı... Braid i elime alıp balığı kıyıya çektim... direnmedi zaten... Kamışa gıcığı varmış desem komik olur... En güzel dileklerimle...