Merhaba arkadaslar. Taner arkadasimla uzun bir zamandan beri Italya ya Yayin baligi yakalamaya gittmek istiyorduk.Sonunda gecen Cuma sabah dörte yola ciktik.Bir kac moladan sonra sabah dokuza dogru kamba vardik.Hemen catirimizi kurduk ve masemelerimizi yerlestirdikten sonra dört günlük avimiz basladi.Dört günde Av bilancomuz dört yayin iki sazan birtane de kücük yayin baligi yakaladik. Bes yildizli Hotellimiz Ascibasi Taner Kaptan ben Bir kac Manzara görüntüleri Bu sazanlarla yakaldik yayinlari Baliklarimiz üc tane bir metreli bir tanede 1m 30 cm Bunlarda yayinlarin yani sira yakaladigimiz bonus baliklar Ve bütün baliklar tekrar özgürlügüne kavustu andan bir resim.
kardeş tebrikler herşey çok güzel olmuş umarım güzel saatler ve güzel anlar yaşamışsınızdır ama neden yem olarak sazan kullanıldığını anlayamadım neden kızılkanat değilde sazan keşke aşşağıdaki resmi hiç koymasaydın çok acı bir manzara
Gittigimiz yerde ya sazan ya da yilan baligi kullaniyorlar ve hazir satiliyorlar ve zamanimiz kisitli oldugu icin kücük kizilkanat yakalmaya urasmadik.Yoksa bizim burlarda senin dedigin baliklari kullaniyoruz.
Güzel kareler arkadaşlar, tebrikler. Balıkları salmanız da ayrıca çok güzel. Bu arada resmen mutfak kurmuşsunuz siz ev olmuş orası. Otelinize 5 yıldız kondurmuşsunuz yani. Manzara fotoğrafları için de ayrıca teşekkürler. Daha güzel avlarınız da olur inşallah, rast gelsin.
tebrikler arkadaşlar. bu balıkları salmak,tutmakdan daha büyük haz verir insana.paylaşım için teşekkürler
çok güzel av yaşamışsınız, tebrik ederim. yem olarak kullanılan sazana bende üzüldüm açıkçası fotoğrafların üzerindeki tarihler de ilginç makinenin kafası iyice karışmış sanırım
Fotoğrafların bir kısmı Cuma günü yani 10.04.2009'da, bazıları da 11.04.2009'da çekilmiş. Tarihlerde hata yok, mod farklılığı var sadece.
Bizim burda sizin yem olarak taktığınız balıkları bulamamamız aslında bizi üzen Kıskanılacak bir av,özenilecek fotoğraflar...Gerçekten harika,bu paylaşım için çok teşekkür ederiz.
Erol ve Taner bey tebrik ederim Uzun suredir boyle buyuk yayin avlari gormeye hasret kalmistik.. gercekten cok guzel kareler tesekkur ederiz.
Bu ikiliyi kiskanmamak elde degil her raporunuza imreniyorum beylerBu guzellikleri bizimle paylastiginiz icin tesekkurler saygilarla
Hakikaten sizlerden görmeyi umduğumuz raporlardan, özlemiştik. Çadırınız mutfak malzemeniz tamamda o masa da koptum ben, ordan mı temin ettiniz yoksa ciddi ciddi yükleyip götürdünüz mü? Valla yine de helal olsun. Eyüp bey istek üzerine av yapıyormusunuz bilmiyorum ama şu alabalık raporlarınızı şahsım adına ben hararetle bekliyorum
değerli adminem. tamam onları anladık da, 10.06.2009, 10.07.2009, 10.05.2009 gibi tarihlerde var orda. bu tarihlere hangi farklı moddan bakarsanız bakın, daha gelmemiş günlere tekabül ediyor. ben onu şeyetmek istemiştim
Beyler tebrik ederim . Balıklar ve yaşadığınız atmosfer bence çok güzel .Başarılarınızın devamı nı dilerim.
Arkadaslar tarihler benim hatam resim makinesine dikkat edemedim avimiz 11.04.2009 den 14.04.2009 kadaridi resimler o zaman dan.