Italya'daki Shimano 2008 Urun Katalogu

Konu, 'Takım Çantası' kısmında Nightwalker tarafından paylaşıldı.

1. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Arkadaslar Italya'dan gelen bir arkadasim sayesinde elime Shimano'nun 2008 Italya urun katalogu gecti. E ne var bunda demeyin :) Bizdekinden farkli olarak katalogda butun urunlerin fiyatlari Euro olarak belirtilmis. Siz de malzeme alacaginiz zaman ince eleyip sik dokuyorsaniz ya da fiyat karsilastirmasi yapmayi seviyorsaniz burdan bana sormaniz halinde fiyatlari bildiririm. Ya da olurda o taraflara yolu dusen arkadaslariniz olursa belki ordan getirtmeyi dusunebilirsiniz... Cunku burdaki malzemecimden duydugum kadariyla Italya diger Avrupa ulkelerine kiyasla daha ucuzmus malzeme konusunda...

2. cemates

cemates Cem ATEŞ

Favori Kamış:
    [Sinek Oltası]
    En İyi Avı:
    175-65-R14 Lastik..
    İtalya'dan fiyatlar demişken. http://www.pianetapesca.it/listino-eng/listino.csv.zip bunu incelemenizi isterim son güncelleme 23mart ve birçok tanınmış markanın € fiyatı bulunuyor başka muadil sitelerdede benzer fiyatlar gördüm. Çok abartı fiyatlar değil yani. Bu siteyide shimano fiyatlarını araştırken bulmuştum.herkese tavsiye ederim.İngilizce dil desteği bulunuyor.

3. Shimanonun Avrupa katoloğu ülkelere göre basılmakta ve İtalya gibi ürün fiyatlarının üç aşağı beş yukarı aynı olan yerlerde fiyatlar yazılmaktadır.Ülkemiz gibi tek firma satış yapmadığından rekabette buna etken.
    Bunlara ilave olarak Bu katoloktaki fiyatlar ile ülkemiz fiyatlarını karşılaştırırsak aradaki uçurum şoka sebep olabilir.Bazı ülkeşerde shimano fiyatları ülkemizden 3/1 oranından daha ucuzdur.;)

4. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Fiyat karsilastirmak icin dosyayi indirdim ama listede modellerin pekcogunda fiyat sifir olarak gorunuyor o yuzden pek isime yaramadi maalesef...

5. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Maalesef haklisin :) Arada cok fark oluyor ama mesela ben azmetmis ve de sabretmis arkadasimin Italya'ya gitmesini beklemistim. Sonucta da burdaki malzemecimin kendisine geldigini soyledigi fiyattan epey daha dusuge getirttim makinayi...

6. cemates

cemates Cem ATEŞ

Favori Kamış:
    [Sinek Oltası]
    En İyi Avı:
    175-65-R14 Lastik..
    Yoo yanlışınız var.tüm modellerde fiyatlar yazıyor.
    BRAND CODE NAME PRICE (EURO)

Ms excel'de otomatik filtre yapıp bir deneyin.

7. Bazı ülke katoloklarında tüm fiyatlar mevcut.Bazı ülkeşerde ise fiyat mevcut değil.Örneğin shimano2008 Türkiye Katoloğunda tekbir fiyat yok:) ;)

8. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Tamam dogruymus, ben yanlislikla ikinci sutuna bakmisim. Tesekkurler :)

9. psycho

psycho mehmet

Favori Kamış:
    shimano biomaster ve de ultegra