iyi akşamlar tatil için yardım istiyorum

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında birdostcan tarafından paylaşıldı.

1. birdostcan

birdostcan Erkan Sakarya

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6,250 gr
    Arkadaşlar 1 hafta kadar iznim var babakale asos taraflarına hep yazın gittim bu zamanda nasıl olur oralar eşimle gidicem hem tatil hem av olsun istiyorum uygunmudur yem bulabilirmiyim balık durumu nedir bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler iyi akşamlar karar veririsem nasipse salı günü çıkıcam yola ...

2. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Umarım düşlediğiniz gibi bir tatil olur,assos balık cennetlenrinden biri olarak bilinir.Özellikle bu mevsimde çupra-karagöz bolca çıkar.Muhakkak yem ve balık konusunda daha emin,ayrıntılı bilgi verecek olan vardır.Tavsiyem,biraz da forumda arama yapmanız.

3. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

levrek biraz limana çekilmiştir ama çupranın tam ayı yem bulsbileceğini sanmıyorum balıkçıları sabah erken bekle taze sardalya kovala derim. Yaz olsa oltacılarsa sülünes oluo ama şimdi kimse kalmadı oralarda taze sardalya ii iş yapar bide tuzladınmı tamamdır

4. BlackwinD

BlackwinD

Bir assos lu olarak sana tavsiyem orlardan yem arama sülünez veya herhangi bir yem sardalya anca bulursun. Yemi assos a giderken sahil kasabalarındaki balıkçılardan araştır ;)

Ayrıca Assos Merkez de liman içinde 2,5-3 kg luk levrekler var canlı ispariyle yakalayabilirsin. Ya da dalgalı denizde rapala yapmayı unutma ;)

Geçen hafta Assos tan geldim ve 7-8 tane levrek aldım rapalayla :)

Rüzgar körfez veya lodos eserse rapala çek başka bişeyle uğraşma

Rasgele ;)

5. Antrikok

Antrikok Rıza Melih ONBAŞLI

Favori Kamış:
    Okuma Sedros , Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Okuma Raw 55
    En İyi Avı:
    Beyşehir Gölü - Sazan - 4378 Gram
    benim tavsiyem kaş-kalkan tarafı olacaktır bir turizmci olarak kaş kalkan diyebilirim mercan kayalıklar bakımından cok zengin bolgede balık oranıda cok yüksektir.asos tarafının rüzgarı sert olur umdugunu bulamayabilirsin ama nereye gidersen git çantanda misina - iğne ve kurşun her daim bulunsun :)