İyi denetlenen tatlı sular?

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında Querorz tarafından paylaşıldı.

1. Querorz

Querorz Fatih

Arkadaşlar Türkiye'de denetlemenin iyi yapıldığı göller, barajlar, akarsular mevcut mu acaba? Yoksa bütün ülke tatlı suları tırıvırıcıların, yavru balık katillerinin egemenliği altında mı?

Gerçi Milli Parkların(Abant'da bile balık yok mesela) göllerini bile kurutan bir milletin yaşadığı coğrafyada denetleme yapılsa ne yazar ki?

İnsanın kendi ecdadından utanması ne acı bir şey... Bitirdiler memleketin bütün güzelliklerini.

2. abdul81

abdul81 Abdullah

Favori Kamış:
    MITCHELL PRIVILEGE II UL 0-3 150cm
    Favori Makine:
    Mitchell Blade 1000 Alu
    En İyi Avı:
    44 cm kasna
    Bilen varsa kimseye söylemesin..................

3. Querorz

Querorz Fatih

Haklısınız. Ben de siliyorum verdiğim lokasyonu hatta. Lokasyon vermeden tartışalım burda.

4. Egeli34

Egeli34 Murat

Favori Kamış:
    Vengeance 420 ,Kombat 420,potenzaSupercore420,UglyStick,Scimatar 270
    Favori Makine:
    Exage 10000fb,Affinity 7000,Salina 2,stradic 4000,pa fliegen
    En İyi Avı:
    ...
    Tırıvırı ve sınırı aşan derecede ağ serenleri görünce o attığın şeye takılırsın umarım diyerek geçiyorum.

ve Eminiki Göl'de tek Balık kalmış olsa herkes tarafından bilinse o şerefsizler ağını tırıvırısını atıp o balığı yakalamaktan çekinmezler ...

5. bekir arslan

bekir arslan bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    merhaba

tabiki var .fakat bu tip yerler anadoluda çoğunlukta .gerek köylüler gerekse belediyeler tarafından korunan denetlenen yerler.fakat tabiki bu tip yelerdede kaçak avclık mümkün oluyor bu niyet meselesi. istanbulda ise nerdeyse yok denecek kadar az.zaten istanbul baraj ve göletleri israil sazanı istilası atında .buda aslında başlı başına bir çelişki içeriyor yani hem israil sazanından kurtulmak istiyoruz ama bazen forumlarda sezon dışı yada ağ tırıvırı gibi çağ dışı ve zevksiz (tabi bu bana göre) yöntemlerle yakalanan israil sazanı gördüğümüzde bile çığ gibi tepkiler veriyoruz.ama istanbulda acil kurtarılması gereken yerlerden birisi ise anadolu yakası elmalı barajıdır.denetim hiç yok.