Muhterem kisiligi ve mutevazi tavirlari ile bizlere ornek olan, engin balikcilik bilgi ve deneyimi ile de sayili hocalarimizdan olan Tevfik agabeyimiz (isottevfik) bugun bir yas almis, genc ruhu biraz daha genclesmis. Kendisine ve aile efradina saygilar sunuyor, yeni yasini kutluyorum... :clap2: balikla dolu, huzurlu bir omur diliyorum... Bu da bizden Tevfik agabeye dogum gunu pastasi.
Tevfik abi tüm sevdiklerin ve sevenlerinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol balıklı bir ömür dilerim, doğum günün kutlu olsun
Bu habiye ayırdıkları bütçelerini en iyi şekilde kullanmaları için biz amatörlere, elinden gelen yardımı bıkıp usanmadan yapan değerli abimiz doğum gününü kutlar sağlık ve gönlünce güzel bir ömür dilerim.
Tevfik abicim dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu dilediğin gibi bir hayat yaşamanı temenni ederek ,yeni yaşını kutluyorum , senin güzel tavsiyelerinden yola cıkarak mazeme kullanıyorum çok teşekkür ederim saygılar...
Nazik iltifatlarınızla teveccüh buyurmuşsunuz, İbocan kardeşim. Teşekkürler ederim; bu inceliğiniz için. Site formatında sanırım algılama problemi var. 2 rakamlarını 5 olarak yazıyor. Moderasyonumuz, sanırım gerekli ilgiyi gösterirler. Tüm güzellikleri, ailece, gönlünce ve güzel gönlünün zenginlikleriyle, dolu dolu yaşaman dileklerimle.
Tüm yaşamın, Soyadın gibi BEMBEYAZ olsun der, güzel dileklerin için teşekkürler ederim; İsmail kardeşim.
Sağolsun, İbrahim kardeşim kaliteden ödün vermemiş ve pastanın en güzelini almış. Güzel dilekleriniz için teşekkürler ederim; Seyit kardeşim.
Sağol Berkan kardeşim. Bu güzel dileklerinizi, daha fazlasıyla yaşamanız dileklerimi bende sizlere iletirim. İyi dileklerimle ve sevgilerimle.