Yeni Yıl Kutlaması - Yaşasın Yeni Yıl. Değerli Dostlarım Acısıyla Tatlısıyla Koskocaman bir Seneyi daha geride bıraktık. BalıkAvı Net olarak birbirinden güzel Organizasyonlara imza attık. Kaya gibi yeni Dostluklar kurduk. Birbirimiz ile kaynaştık Akraba olduk. Hepinizin Yeni Yılını kutlarım. Yeni Senemizim Huzurlu , Sağlıklı ,Bereketli geçmesini Allahtan diliyorum. 2008 Cümleten Hayırlı Olsun
Teşekkürler. Sizlerinde yeni yılı kutlu olsun. Sözlerine ilave olarak tüm cihanda barış dolu bir yıl olsun. Artık canlar yanmasın diyorum.
Tarcan... Tarkan... Bizlerde sizlerin yeni yılınızı kutlar yaşam boyu sağlık,huzur,mutluluk dileriz. Yeni yılın ve yeni nikin kutlu olsun.
Ankara'nın kralı abimmmmmm ...Allah hepimize sevdiklerimizle sağlıklı huzur dolu bir yıl versiiin ...oltalarımız boş kalmasınnnn ...haaa bu arada ben senin hala 68 li resimlerini bekliyorum ...belli olmaz avatar resmi yapabilirim ...saygılarımla abim
Yeni yılın tüm site üyelerimizle birlikte, ailelerine ve ülkemiz insanlarına sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim
Hayırlısı olsun Umut ettiğim yılı hala bulamamanın kırgınlığı ile Yeni yıla tedirgin giriyorum.Umut ettiğim yılın kısa özetini sizlerle paylaşmak isterim.Sevgi Saygı,Sağlık Mutluluk,Huzur,Bereket,Dostluk,Barış,ve Yaşadığım sürece hiç unutmayacağım bir Yıl Yaşamak Umudundayım ve Herkez içinde ayni ifadelerin gerçekleşmesini temenni ediyorum.Hadi Hayırlısı...Sevgi tadında bir ömrü tüm sevdiklerinizle birlikte yaşayın...
yeni yıl yeni yılınızı en içten dileklerim le kutlar her arkadaşıma başarılar dilerim başarılı avlar temenni dileklerimle düzceli usta balıkçı sunay
Yeni yıl yeni sevinçler, yeni başlangıçlar ve yeni umutlar getirsin yüreklerimize… Hepinizin yeni yılı kutlu olsun.
balıkavı.net Üyeleri icin diyorumki. TIKLAYINIZ http://www.paperboy.nl/?PID1=:<F:@NJO<QFFXL+<XLB6\S80Y-W\ ^W(M?E0
Öncelikle tüm site arkadaşlarımın,sonra tüm insan olanların yeni yılla beraber tüm yaşamlarının sağlık ,mutluluk ve barış içinde geçmesini diler hepinizin gözlerinden öperim. Not:Galiba benden büyüğü yok yani en büyük benim ,başka büyük yok,varsa bende ellerinden öperim.
Var abi var buğün 78 yaşında bir abimiz üye oldu http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=17297
Hay Allah senden razı olsun,sayende kendimi genç hissettim. Şaka bir yana çok sevindim ve hemen hoşgeldin mesajımı yazdım.