herkese merhaba. bende bu hobiye yeni başladım sayılır. işten vakit buldukça ve internetten aldığım bilgilerle ilgilenmeye çalışıyorum.İlk deneyimim kandilli de ve izmarit ile oldu yanımda izmarit tutan bir arkadaşa bakarak bende yemleri hazırladım ve salladım oltamı tam 3 tane koca izmarit tuttum bu beni bi hayli ateşlendirdi sık sık gidiyorum kandilliye ama artık balık çıkmıyo ben şunu öğrenmek istiyorum istanbul un hangi kıyı kesimlerine hangi balıklar için gidebilirim. gece gündüz fark etmez. beni bu konuda bilgilendirirseniz. çok sevinirim. herkese teşekkür ederim mehmet karakaş istanbul/üsküdar
mehmet öncelikle hoşgeldin,semt olarak üsküdar yazmışsın,şanslısın üsküdar sahiline inip orada balıktutanların nasıl tuttuğunu neçeşit yem ve sahteler kullandığını nasıl atış yaptıklarını gözlemleme şansınvar,üsküdarda,palamut ,istavrit, lüfer,çinekop,izmarit,gümüş.zaman ve mevsimine göre çıkmakta ,tabiki balıkbu nezaman yapar ne zaman olur bu biraz kovalama işi herzaman üsküdara gideyim balıkvar anlamında değil,kuleli,çubuklu, ve tabiki kanlıca,benim anadolu yakasında tavsiye edebileceğim yerler,yalnız anadolu yakasında balık almak istersen atışını geliştirmen biraz uzağa atman lazım, avrupa yakasında arnavutköy kalabalıktır fakat balık yönünden bol olur biraz kendini geliştiren biri balıksız pek dönmez ,tokmakburnu ,kalender,emirgan,galata köprüsü,köprü yanındaki batan kadıköy iskelesi yanı,sarayburnu dicem ama,eski tadıyok, balık almak zorlaştı yeni başlayan biri için zor biyer, bu aylardan sonra lüfer ,çinekop ,istavrit yeni başlayan biri için istavrit daha kolay olacaktır,forumlardaki konuları okumanı da tavsiye ederim.