Geçen hafta arkadaşlarla kararlaştırıp Tuzla'da av yapalım dedik ve çıktık hava her an bozdu bozacak durumdaydı neyse meramıza vardık ve yemli oltalarımızı saldık.Deniz anaya oltalar atılır atılmaz coştu, izmarit vurmuştu herkese ve ara ara istavrit vurdu.Meramızda balık kesildi ve diğer meramıza yol aldık ve balıklar bizi bekliyordu sanki at çek yapıyorduk sigara içmeye bile fırsat yoktu yiyeceğimiz kadar avımızı yapıp geri dönüş kararı aldık ve kıyıya az kalmıştı deniz patladı dalga kıranın arkasına geçip kıyıya doğru ilerlerken benzinimiz bitti Benzin bidonundan pet şişeye dibinden kalan benzini koyduk ve kıyıya döndük. Eve geldim izmaritlerin pullarını temizledikten sonra aklıma rapor açmak geldi ve balıklarımı tezgaha dizip fotoğrafını çektim. Akşamada güzel bir ziyafet yaptık, aile kalabalık oluncada çokta güzel oluyor sofra. Herkese bol avlar dilerim.
Tebrikler, izmaritler çok güzel duruyorlar, afiyet olsun, biaz kullandığınız takım ve yemdende bahsetseydiniz bilgilenmiş olurduk, Teşekkürler,...RASTGELE...:
Fuat kıyı avının en zevklilerinden biride izmarit avıdır güzel ve maceralı bir av günü yaşamışsınız tebrikler afiyet olsun rastgele
çok güzel eline sağlık tebrikler izmarit gerçekten de çok zevkli avlaması özledim ya izmarit avlamayı
herkese guzel dusuncelerınden dolayı tesekkur ederım ınsallah herkesın hayal ettıgı ve ıstedıgı av nasıp olur takım olarak 3 lu sıyah kefale kullandıgımız takımı kullandık yem olarakta karıdes herkese bol sanslar
cok tesekkurler abıcım guzel dıleklerın ıcın tehlıke allahtan kıyaya yakınken yasandı dalga kıranın arkasında olmamız bızı cok seyden kurtardı o yonden sanslıydık
Tebrikler güzel av olmuş.Yanlız tekne ile çıkılıyorsa mutlaka bir bidon ile yedek benzin bulundurmak gerekiyor.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,
herkese guzel dıleklerınden dolayı tesekkur ederım ewet aslında yedek benzın bulundurmamız gerekıyordu ama bız sadece 2 merada avlanacagımızı dusunup benzının yetecegını ınanıyorduk ama denıze cıkınca 5 mera gezınce bıraz sıkıntı oldu