Bazen Üsküdüra veya Dragosa gittiğim zaman amcamla izmarite atıyoruz ama hiç denk gelmedim...Nasıl bir takım lazımki tutabileyim ... Öncelikle toplu denedik midye takıp yeme ama oltayı atıp 5-10 dk dsonra çekiyoruz midye gitmiş oluyor Ya biz balığa takamıyoruz iğneyi yada balıklar zeki Yardımlarınızı bekliyorum abilerim
en güzel yem kurttur... ikili izmarit takımları vardir... ignelerde istavrit gbi kucuk olcak... boru kurduna bayılırlar ama her tür kurt ile avlanabılırsın... gecenlerde uskudardan aldım ben 5 tane... uzaga atma ama yakında izmarit
Ooo biz kefal iğnesi gibi iğne atmıştık Demekki istavrit iğnesi yetermiş Sağolasın abi ama Üsküdarda varmıdır kurt satan?
9-10 numara çapraz iğneği mümkün olduğunca kısa kösteklerle klasik dip takımı hazırlayın ve yem olarak midye kurdu veya midye kullanın verim alacaksınızdır. Önemli olan kösteğin kısa olması ve bedene göre düz durması. Rastgele
11-12numara siyah çapraz kisa pala igne 3lü klasik takimla 10-15metre atmak yeterli. Yem olarak karides affetmez
izmarit yemi kaçıra kaçıra yer köstek kısa olduğu zaman kenarından yer kaçar köstek uzun atıcan mesela şeytan at 1 mt kadar köstek kursunun biraz asağısına gelicek sekilde bağla midyenin sarı tarafını güneste kuruttuktan sonra bağla yada karides kullan o daha iyidir her zaman sonra vurduktan sonra oltanın ucuyla değilde makine kısmından misina ile tasmala
he bu arada balık uzun süre vurmadıysa yem dibe düsmüstür dipte ki yemi balık farketmez az oyna takımla tekrar beklemeye basla
verdiginiz bilgiler için cok tesekkurler benim bir sorum olucak bu karides bildigimiz balıkcılarda satılan jumbo vs karıdeslermi eger bunlarsa aldıgımız yere ayıklatalımmı biraz sacma gibi oldu soru ama
sinek iğne 0.20 misina ve yuvarlak ezme kurşun ile yüzlerce izmarit avlamıştım. yem olarak boru kurdu veya kırmızı kurt iyi iş yapar. sülünezde olur.
Jumboya gerek yok normal boy isini görür. Yarim kilo al temizle bogum yerlerinden kes çok az bi tuzla folyoya sar at dolaba ( dondurucuya degil ). Balikciya temizle dersen eve kadar kovalar
Arkadaşlar av tekniklerini anlatmışsınız iyi güzel de, ben izmarit'imi kaybettim görenlerin duyanların insaniyet namına haber vermesini diliyorum. Geçen yıla kadar Boğaz'da en bol avladığımız balık olan izmarit geçen yıl kayıplardaydı, bu yıl da Eylül'e geldik ama yine ortalarda yoklar