kırlangıçlar denize geri bırakıldı,ama renkleri özellikle yan yüzgeçlerindeki mavi tonları çok cezbediciydii
tebrikler... kırlangıç gerçekten çok gzl. gözlemlerlme göre doğanın en canlı renklerine sahip hayvanları denizlerde sanırım...
Seçkin tebrikler.Güzel av olmuş.Ben de görev icabı 4 yıl kaldım Bartın'da hem tatlısu hem deniz balıkçılığı için çok güzel bir yer.Avlarının devamını dilerim.
İzmaritler süper hemşerim Ben şahsen lüferle aynı kefeye koyarım o boydaki izmaritleri Başarılarının devamını dilerim. Bende aslen Çivrilliyim..
Akşam bilgi yarışmasında vardı, TRT de, kırlangıçların eşleri ölünce intihar ederlermiş. Keşke salsaydın diyecektim ki raporun sonunda iade ettiğini yazmışsın. Tebrikler. Devamı Rast Gelsin.
Aslında çinekop için gitmiştim amasra ya hırsızlı oltayı atmışken şöyle 1-2 hamsiyi içini yararak önüme doğru attım(içimdeki sesi dinledim, bu içsesi hep doğru mu söyler arkadaş) ben belki kefal falan gelir diye beklerken önüm büyük istavrit ve izmaritler ile dolmuştu. tabii bir anlık şok oldum birden beynimde binlerce fikir dolaşmaya başladı ne yapmalıydım da bu balıkları almalıydım şeytan oltası yapsam yok uğraşılmaz dedim tek tek yakalamak sarmaz balık o kadar çokki millet çinekop derken bu yavruları unuttumuş denizde olduğunu,vs. neyse en son aklıma sinek iğnesi dediğimiz 13 numero iğne ile yapmış olduğum çapari geldi aklıma açtım hemen 4 metroluk sırığı taktım çapariyi her iğneye alacağı kadar hamsiyi kesip taktım önüme attım en fazla 5 saniye bekleyip çektim ve ne oldu peki yarım saatte bu kadar balığı aldım ve amasra dan ayrıldım.reeling reeling fotoğraflardan anlaşılmıyor ama oradaki en ufak balık bir istavrit ama boyu 1 karışımdan fazla (boyum bu arada 1.94) yani bi kıyaslayın neymiş çinekopmuşşş baba baksana diğerlerineee ondan sonra denizde balık kalmadıııı hadi ordaaann acemilerr siziii ya arkadaş bende artık levrek yakalamak istiyorum emmee bi sorun var malzemeler ok ,fikir alışverişleri ok ama genede bir yerde ya hata yapıyorum ya da eksik bildiğim bir şeyler varrr artık diğer balıkları yakalamak keyif vermiyor adrenalin yapmıyor bendeee uykumu kaçıran varsa oda paşa levro yakalamakkk nasip bakalımmmm bu arada güzel temennileriniz için hepinize teşşekkür ederim arkadaşlar