Yer: Boğaz Kıyıları Takım: Çapyem Çapariden olma yemliden doğma 10 lu yemli takım Kurşun: 50 - 75 Pek fazla anlatacak bir şey yok, Serkan abi ( acemi01 ) ve ben buluşup yine ufak tefek çalışmalara devam ettik. Bana düşen 3 saatte 2 kilo izmarit oldu. Tırsı ve istavrit de vardı ara ara. Serkan abi de geldiğinde yazacaktır muhakkak. Herkeze Rastgele
[/URL][/IMG] bunlarda benim çapyemime gelenler iftardan sonra lüfere denedim ama pek olumlu sonuç çıkmadı ama bir kere yemi kesti
Allah bereket versin benim gibi son anda av hayali suya düşen biri için bunlar bulunmaz nimetler valla 1 aydır gidemedim denize haftayada gidemezsem küveti su doldurup sallıycam oltayı çaresi yok başka.bol avlar dilerim rastgele.
iyice meraklanmaya başladım bu izmarit konusunda deneme zamanı geldi de geçiyor sanırım. tebrikler.çok güzel görünüyor balıklar
Tebrikler,İzmarit tutmakta ayrı bir zevk.Lüfer gibi olmasada.Ayrıca eli boş dönmekte var. Paylaşım için teşekkürler, Rasgele,Gökhan
Sıkıntılı zamanlarda imdat a yetişiyorlar sağolsunlar. Boğazın muhtelif bir çok yerinde alabilirsiniz. Buyrun bir hafta sonu kısmetimiz almayı deneyelim hep beraber.
Amcam Yalovanın eski müdavim balıkçılarındandır, birkaç yıl önceye kadar sandalı da vardı. 55 yıllık balıkçılık hayatının son 20 yılı orada geçti. Şuan rahatsız olduğu için sadece mırmır ve eşkinaya gidiyor. Oralardaki tüm eski balıkçılar tanır kendisini, Hayri usta derler barınaklarda. Hayri ÜSEL, belki tanırsınız kendisini ve ben de Yalovaya geldiğimde onunla çıkarım.
daha evvel de yazdığım gibi, artık bu bir,takımcı & acemi01 klasiği oldu, her ikinizide tebrik ederim
Malesef tanımıyorum çünkü ben Yalova'nın merkezinde değil Altınova ilçesindeyim. Allah amcana uzun ömür versin. Bizim gibilerin öyle ustalara ihtiyacı var.