Sevgili Arkadaşlar Bir Izmirli Olarak Görev Icabida Olmasindan Dolayi Iç Anadolu Bölgesinde Görev Yapmaktayiz Forumlarda Takip Ettiğim Izmir Ve çevresinde Yapilan Organizasyonlar Beni Derinden Etkiledi Orada Olamamanin Verdiği Bir üzüntü Hasret Iyice Boynumuzu Büktü Sizler çeşmede Kuşadasinda Urlada ürkmezde çupra Karagöz Mercan Kolyoz Yakalarken Biz Burda Sazana çupra Muamelesi Yapiyoruz Tabi Ki Balikta Aliniyor Artik O Baraja çeşme Bu Baraja Kuşadasi Deyip Duruyorum Damarlarimda Egenin Sulari çekildi Ilk Işim Izmire Geldiğimde Kana Kana Deniz Suyu Içmek Sene Içerisinde Sadece 12 Gün Iznimiz Var Buda Bizi Tatmin Etmiyor Velasim balikavi.net Ailesi Izmiri Dolu Dolu Yaşayamasamda Konulariyla Fotoraflariyla Egeyi Gözlerimin önüne Getiriyor Bu Yüzden Sizlere Bir Minnet Borçluyum Ama Yinede O Güzelim Organizasyonlarda Olamamak Beni üzüyor Kendimi üvey Evlat Muamelesi Yapiyorum Gibi Geliyor Ve Sözlerimi şu Misralarla Tamamlak Istiyorum Orda Bir Izmir Var Uzakta O Izmir Benim Izmirimdir Gitmesemde Kalmasamda O Izmir Benim Izmirimdirrrrrr. Saygilarimla.
Okay durumuna hakikaten uzuldum dogrusu.. Ben de sonradan olma İzmir liyim..16 senedir buradayım..Babamın gorevi icabı Türkiye nin birçok yerinde ikamet ettim fakat memleketim olarak İzmir i görüyorum .. Ne yapacaksın.. Biz senin yerine doyasıya yaşarız artık canım İzmir i..
okay üzülme kardeş sayılı günler çabuk geçer. biz de burdayız ama insanın özlem duyduğu keşke şurda olsaydım şimdi dediği hep bir yerler vardır. az buçuk hepimiz zamanla gurbetlik olayını yaşadık durumunu çok iyi anlıyorum bence yaşadığın yerlerden de keyif almaya çalış. izmir nasıl olsa senin izmirin.