İzmir / Aliağa

Konu, 'Bölgeler' kısmında Av.AHK tarafından paylaşıldı.

1. Av.AHK

Av.AHK Ali

Bu sorum Aliağa'lı arkadaşlara olacak. Aliağa Hükümet konağı karşısından, sahil sonundaki Yalı Cafeye kadar olan bölgede Levrek avı yapmak mümkün mü? Son 2-3 aylık süreçte denemeleriniz sonucunda hangi balıklara denk geldiniz? ( Hassas olduğunuz nokta 'bölgenizi' söylememek olabilir, ben de sizin uzun zaman çalışıp kendinizi ait hissettiğiniz avlağınızı öğrenmek istemiyorum açıkçası, öğrenmek istediğim şey, levreğin çıkıp çıkmadığı ve hangi balıkların var olduğudur, ona göre malzemelerle gitmek istiyorum) :)

2. Av.AHK

Av.AHK Ali

Feridun Bey

Özel mesaj atma hakkım olmadığından buradan seslenmek durumundayım. Bahsettiğiniz konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

3. feridun_45

feridun_45 feridun dönmez

bahsettiğim bölgeyi buradan açıklamak pek doğru olmayabilir...bilgisayarınızda google earth varsa bana ulaşın,oradan tarif edeyim...telefonumu mesajla bildirdim.

4. IIITÜRKOĞLUIII

IIITÜRKOĞLUIII CEM

Av.AHK kardeşim aliağada avlanma şansım olmadı ama kendi araştırmalarım duyumlarım doğrultusunda aşağıda vereceğim google earth alıntısında siyah daire içindeki yerden uygun hava saat takım ve yöntemle boş dönmezsin

Tam görsel için özel mesaj atınız...

5. dragonX

dragonX selcuk

Aliağa Merkezde Levrek çıkıyomu bilmiyorum da,

Aliağa merkezde 10 sene önce ayaklarını denize sokanların ayakları siyahımsı çıkıyordu, Rafineri ve Diğer benzeri tesisler yüzünden..

6. dragonX

dragonX selcuk

7. IIITÜRKOĞLUIII

IIITÜRKOĞLUIII CEM

artı google amca yalan söylemiyorsa sahile yakın bir yerde deprem işareti var buda fay hattı olabileceğini gösteriyor aktif fay hatlarının olduğu yerlerde balıkların yemleneceği alan fazla olduğu için balık popülasyonuda fazla olur derler ne kadar doğru bilmem ama deneycez artık

8. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    pardon, merak ettim, kırmızı noktalar mı deprem işareti oluyor acaba ?

9. Av.AHK

Av.AHK Ali

Aliağa bu aralar balık alabilen var mı? Gördüğüm herkesin suratı asık

10. vayacon

vayacon Gürel

Merhaba Ali,

yaklaşık 3 aydır Aliağa'da yaşıyorum. Bu dönemde edindiğim izlenimleri paylaşmak isterim;

Beklemeli avlar şu sıralar çok tatlı olmasada zamanlama çok önemli. Akşam saatlerinden itibaren 300-400 gr.lık lidakiler alabilirsin. Sabah 4 ile 8 arası iri çipuralar alma ihtimalinin daha yüksek olacağını tahmin ediyorum.

Bir de su iskelesi dedikleri yerden akşam güneş batımından itibaren kalamar ve sübye yakalayabilirsiniz.

Levrek avı ile henüz ilgilenmedim ama gördüğüm kadarıyla canlı isparozla bırakma yapılıyor. Denemekte fayda olabilir.

Belki ileride buradaki üstadlarla tanışma fırsatı yakalar güzel bilgi paylaşımları yaşarız. Yada bir gün sizinle karşılaşma ihtimalimiz bile olabilir. Keçi sakallı tonton bir orta yaşlı delikanlı görürsen çekinmeden merhabanı esirgeme lütfen.

İyi avlar dilerim. Sevgilerimle.