Arkadaşlar, güzel İzmir'imizde tecrübeli balık avcılığı yapan ve organizasyon ayarlayabilecek bir dostumuz yokmu acaba? İlla tekne olmasına gerek yok kıyı organizasyonuda olur önemli olan tanışmak kaynaşmak ve bu tür faaliyetlerin devamını getirmek, ben aranıza yeni katıldım ama görüyorum ki İzmir organizasyon açısından biraz sönük kalmış bu sene :\ Hadi İzmir'li dinamik üyelerimizi bir atak yapsın sonra genel bir organizasyona imza atarız site olarak.....
Sitede bir çok İzmirden kıdemli üyemiz var.Bir organizasyon olursa katılmak isterim kıyıdan veya tekneden bana da farketmez bir çok sitede İzmir organizasyonu yapılmakta ve çok verimli geçmekte bizdede olursa güzel olur.
sizlere katılıyorum arkadaşlar.mesela çeşme ıldırı'ya tekne ile bir organizasyon yapılabilir.ne dersiniz.bence sitedeki değerli agabeylerimizin bu konuyla ilgilenmelerini rica ederizzz.
izmir organizasyonuna bende katılmak isterim ama sıteye uye oldugumdan beri kımsenın bıseyler yaptıgını duymadım
9-10 Aralık tarihlerinde iş gereği izmirde olacagım. 10 Aralıkta izmirde nerde balık tutabilirim? Benimle o gün balığa çıkabilecek, bana yol yordam gösterecek arkadaş varmı acaba?
izmir içindeki balık sevdalıları için turlar mevcut aslında izmirden servis kaldırıyorlar servis dahil 40 lira ücret alınıyor (kişi başı) çeşme den hareket ediyor sabah 6 da bende daha böyle bi tura katılmadım ama yeterli sayı olursa katılmak isterim
Tekne avı olur yada at çek olabilir çok farketmez,ama bu tarz bir organizasyon düzenlenirse tanışma,kaynaşma,bilgi paylaşımı açısından iyi olacağı kanaatindeyim.
Evet 10 günde bir mesaj yazarsan, İzmir hemen şimdi organize olup yarın balığa gider. Hadi rastgelsin.
Valla doğru söylüyorsun Nuri Ağabey.Ben bu başlığı unutmuştum,gerilere doğru bakarken hatırladım.Daha önce İzmir de böyle bir organizasyon oldumu bilmiyorum ama forumda daha kıdemli abilerimiz,arkadaşlarımız,kardeşlerimiz öncülük ederlerse seve seve katılırız
Doğru söylüyorsun kardeşim,aslında böyle bir organizasyon yapılsa eminim senin gibi dışarıdan gelecek çok kişi de katılabilir ama kimse taşın altına elini sokmak istemiyor galiba
Şenolda sizde sağolun eminimki bu samimiyeti gösterecek kişilersiniz abi. Benim ki sadece espriydi. Davet sadece Mordoğan daki organizasyona oldu onada maalesef ve maalesef iş durumlarından icabet edemedim. Ama buradan size sesleniyorum ''Ey İzmirliler.. Siz gel desenizde demesenizde benim bi yarım orada ve sıksık görüşeceğiz.. birgün avlağınızda karşınıza çıkıverirsem şaşırmayınız emi..
İzmir sahilleri bir hafif dalgalandı sanki. Du bakalım, inşallah güzel şeyler olacak. İzmirlileeeer, daha durmayın kardeşler, hele haydin toparlanın gayri.!!!
Ee artık yani, değilmi Nuri Abi.. Bu sese kulak vermelerse artık tek başıma aslanlar gibi fethiye organizasyonu düzenlerimde ayıp olmasın diye karışmıyorum Duyun sesimizi ve üzerinize düşeni yapın Sayın İzmirliler.. Yoksa utandıracam sizi demedi demeyin bak..
Sabrın sonu selametmiş,bekliyoruz bakalım sabırla Kesinlikle emin olabilirsin,şehir içi ulaşım ve av bölgesine gidişte de gerekli ulaşım için seve seve aracım ve ben emrinize amade olabilirim Valla Nuri Ağabey,uyanış için senin dürtüklemen gerekiyormuş galiba
çeşmeye gidekmi merhaba arkadaşlar..ben manisadayım aranıza yeni katıldım..yaklaşık 1 -2 aydır çeşmede 40-45 kişilik bir tekneyle ava çıkıyoruz.genelde karagöz ,gopez,ara ara mercan ahtapot nadiren de çupra çıkmakta...biz ortalama 5-10 kişi oluyoruz...sabah 6.30 da tekne hareket ediyor akşamda hava kararınca dönüyoruz..tekne sahibi arkadaş cana yakın ve avcıların isteklerine duyarlı bir kişi...öğlenleri yemekte var ve ücreti 30 tl.servisle gidilirse 40tl ..bu hafta gittiğimizde 2-3 parça mercan 70-80 gopez 5-10 karagöz 1 yılan vs. aldık..siz balık dostlarıyla tanışmayı çok isteriz..numaramı yazmamın bir sakıncası yoktur herhalde....tamam derseniz bütün organizasyonu ayarlayabilirim inşallah...saygılarımla 0 545 947 4199