izmir balık avı

Konu, 'Tanışalım' kısmında izmirli erdal tarafından paylaşıldı.

1. izmirli erdal

izmirli erdal erdal

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1200 gram çupra ıldırı
    merhaba balık dostları ben yeni üyeyim ,genellik balıga güzelbahçe ilk iskeleye gidiyorum orada arkadaşlık ortamı çok güzel,kimseyi tanımanıza gerek yok orada hemen kaynaşıp başlıyorsunuz muhabbete ben genellikle yalnız gidiyorum.. kıyı avcısıyım .kendi çapımda amatörçe eglenip kafa dagıtıyorum.. formda konu açmıştım toplanıp organizasyon yapalım diye amacım bu işe gönül vermiş yeni yüzlerle tanışıp güzel vakit geçirmek...... hafta sonu çalıştıgım için genellikle hafta içi izin yapıyorum hafta sonu yaptıgımda ise en büyük yardımcım eşim. oda balık tutmayı seviyor,,aramızda küçük bir organizasyon yapsak hem tanışıp hemde güzel vakit geçirsek diye düşünüyorum .yaptıgınız avları hergün okuyorum..süper süper.....saygılar sevgiler balık dostları:)))))))

2. cetinsoft

cetinsoft Osman

En İyi Avı:
    1200 gr levrek (46 cm)
    Güzelbahçede benim de güzel avlarım olmuştur. lakin şimdiye kadar limandan hiç balık avlayamadım. Genellikle Trabzon ekmek fırını karşısındaki kayalarda avlanıyorum. zemin kumluktur ve gece iyi mırmır yapar ki doyamazsınız... liman biraz soğuk geldi bana. açıkçası pek ısınamadım. 2 kez avlandım orada eliboş döndüm...
    memnun oldum...
    genellikle avlandığım bölgeler bu linkte
    Saygılar sevgiler büyük balıklı bereketli avlar herkese...

3. izmirli erdal

izmirli erdal erdal

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1200 gram çupra ıldırı
    merhaba bende tanıştıgımıza memnun oldum...güzelbahçe ilk limandan bahsediyorum. liman uçundan 30 metre sonrası kumluk güzel mırmır yapar. çok güzel çupra ve lidakide aldım..limanda iç kısım yaz başlangıcında zargana ve bolca gopez yapar birdefasında zargana topuyla irice bir kefal aldım.. eger vaktim olur hafta sonu izin yaparsam ıldırıya cumartesi akşam gidip pazar öglen dönüyorum..ama bu aralar en son karşıyaka dan olta attım 5 adet sübye aldım..saygılar.....:)

4. Yörük Efe

Yörük Efe

Favori Kamış:
    Şimdilik Olta, Sonra Zıpkın ve Dalış takımı da olacak.
    En İyi Avı:
    Şimdilik Pek Dişe dokunur bir şey yok.

Erdal Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin.
    Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim.
    Keyifli ve zevkli paylaşımlar.

5. izmirli erdal

izmirli erdal erdal

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1200 gram çupra ıldırı
    teşekkürler yörük efe:) evet aradıgım bütün konular var .inşallah güzel paylaşımlara ortak oluruz..hepinize saygılar ve sevgiler balık dostları:)