izmir balık halinde satışlar

Konu, 'Genel Konular' kısmında rockchy tarafından paylaşıldı.

1. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    izmirdeki güzelbahçe halinde acaba kiloyla balık alabiliyor muyuz yoksa kasayla mı alabiliriz hal fiyatlarında genelde kilo fiyatı yazıyor yada adet.

ikinci sorumsa halden balık alıp direk buzluğa atsam ve dondursam sadece tüketeceğim zaman o kadarlık kısmını çıkarsam ve tahmini olarak misalen 10 12 kilo hamsiyi böyle parça parça 2 ayda tüketsem sağlık açısından bir zararı olur mu?

2. CEMMAKO

CEMMAKO CEM ÇELİKER

Güzelbahçe balık halinde Hamsi ve sardalya'yı kilo ile alamazsınız kasa olarak veriyorlar kasadan kilo ile almak isterseniz perakende satış fiyatını talep ediyorlar ancak diğer balıkları kasa yada kilo ile veriyorlar. Hamsileri bu şekilde buzluğa atıp tüketmenizde bir problem yok ancak temizlemeden buzluğa atın burada bir konuyu daha belirteyim kişisel tecrübelerimden paylaşıyorum hamsi ve sardalyayı temizlemeden buzluğa atın diğer balıkları temizleyerek yada temizlemeden buzluğa atmanız sizin seçiminize kalmış birde dikkat edilmesi gereken nokta bir defa da tüketebileceğiniz miktarlara bölerek buzluğa atın.

3. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    buzlukta 1 aydan fazla bekletilmemesi tavsiye ediliyor. Şoklanarak işlenen dondurulmuş balıklar daha uzun dayanıyor. 1 aylık al sende:D

4. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    ben 1 aydada tüketirim aynı miktarı :D maksat ucuz olsun ve sağlığımızdan olmayalım

5. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    furkan kardeşim senin konuna yazmış ilk mesajı cem kardeşim ,
    burdan usta levrek avcısına hoş geldin diyorum.ee artık bi rapor bekliyorum senden.

bu arada bana sorarsan zamanında taze iken ye yiyebildiğin kadar ben bir ara yaptım o dondurma işini aynı tadı alamadım.

6. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :)