Balıkavı dostları merhaba; Herkezin acaba nasıl bir balık aldı yada aldı mı diye bu başlığı tıkladığınızı görür gibi oluyorum. Mağlesef bu bir rapor değil ama av öncesi bir nabız yoklaması. Malumunuz haftasonu lodos, yağmur ile beraber iç sıkan bir hava bekleniyor. Cumartesiyi pazara bağlayan gece yine bir at-çek denemesi yapmayı düşünüyorum. Avlanmak isteyen katılımcı dostlar var ise bir planlama yapabiliriz. Çok verimli günler içinde bulunmadığımızı göz önüne alınırsa, tavsiyede bulunmak isteyenler yada av yapmak isteyen dostları bu başlık altında toplamak istedim. At-çek konusunda son derece bunalmış vaziyetteyim, bu sene ne kadar girişim içinde bulunduysam başarısız ve yorgun bir kişi olarak kendimle yüzleştim. Bu iş için yaptığım ciddi yatırım ve emeklerin boşa çıkması beni son derece üzüyor fakat yılmak gibi bir fikrim yok. 2009-2010 sezonunu çok arar oldum. Bakalım sonuçta ne çıkacak. Sevgiyle kalın...
Merhaba hocam..Ben bu pazar çalışıcam ama sonuçta gece 3-4 de olsa geliriz sanırım değilmi?Planınız nedir?
Özel bir plan yok, plan yapabiliriz ama şu pazar günü çalışma olayı kötü olur. gece 02:00 den 10:00 a kadar at çek yapıp sonra hayata devam etmek oldukça yorar. Siz karar verin yarın tekrar haberleşiriz.
Hımm..Yok yorulmaktan değilde benim mesai zaten 08:00'de başlıyor hocam..Neyse başka zaman çıkarız inşallah
Önümüzdeki hafta içi salı-çarşamba ve perşembe günleri izinli olacağım fakat oda size uymayacaktır muhtemelen.. Hatta çarşamba kimseyi bulamazsam şu çeşmeden yapılan balık turlarına katılmayı planlıyorum...Dediğiniz gibi,inşallah bir dahaki sefere...
Pazartesiyi salıya bağlayan gece olabilir ama henüz kesin bişey söyleyemem, Faruk bey biraz bekleyin benim durum kesin olursa gidebiliriz.
Bende bu hafta sonu balığa gitmeyi düşünüyorum fakat ben dikili bölgesinde bir yoklama yapmayı düşünüyorum.