İzmir bölgesi At-Çek levrek avı!

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında o_tutu tarafından paylaşıldı.

1. o_tutu

o_tutu Önder TUTUMLU

Favori Kamış:
    lineaeffe sorento 4.20-okuma v system 3.0m 10-40/shimano catana 240 1-11/cormoranbullfighter210 5-25
    Favori Makine:
    okuma bluehawk-765a/okuma trio30/shimano sahara3000fd-sienna2500fd
    En İyi Avı:
    6 kg lambuka-1.350 gr çipura
    Balıkavı dostları merhaba;
    Herkezin acaba nasıl bir balık aldı yada aldı mı diye bu başlığı tıkladığınızı görür gibi oluyorum. Mağlesef bu bir rapor değil ama av öncesi bir nabız yoklaması. Malumunuz haftasonu lodos, yağmur ile beraber iç sıkan bir hava bekleniyor. Cumartesiyi pazara bağlayan gece yine bir at-çek denemesi yapmayı düşünüyorum. Avlanmak isteyen katılımcı dostlar var ise bir planlama yapabiliriz. Çok verimli günler içinde bulunmadığımızı göz önüne alınırsa, tavsiyede bulunmak isteyenler yada av yapmak isteyen dostları bu başlık altında toplamak istedim. At-çek konusunda son derece bunalmış vaziyetteyim, bu sene ne kadar girişim içinde bulunduysam başarısız ve yorgun bir kişi olarak kendimle yüzleştim. Bu iş için yaptığım ciddi yatırım ve emeklerin boşa çıkması beni son derece üzüyor fakat yılmak gibi bir fikrim yok. 2009-2010 sezonunu çok arar oldum. Bakalım sonuçta ne çıkacak. Sevgiyle kalın...:confused: :confused: :confused:

2. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Merhaba hocam..Ben bu pazar çalışıcam ama sonuçta gece 3-4 de olsa geliriz sanırım değilmi?Planınız nedir?

3. o_tutu

o_tutu Önder TUTUMLU

Favori Kamış:
    lineaeffe sorento 4.20-okuma v system 3.0m 10-40/shimano catana 240 1-11/cormoranbullfighter210 5-25
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Özel bir plan yok, plan yapabiliriz ama şu pazar günü çalışma olayı kötü olur. gece 02:00 den 10:00 a kadar at çek yapıp sonra hayata devam etmek oldukça yorar. Siz karar verin yarın tekrar haberleşiriz.

4. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Hımm..Yok yorulmaktan değilde benim mesai zaten 08:00'de başlıyor hocam..Neyse başka zaman çıkarız inşallah :)

5. o_tutu

o_tutu Önder TUTUMLU

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ben yine buralardayım Faruk bey, özelden mesaj atabilirsiniz. Bir daha ki sefere...

6. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Önümüzdeki hafta içi salı-çarşamba ve perşembe günleri izinli olacağım fakat oda size uymayacaktır muhtemelen.. :) Hatta çarşamba kimseyi bulamazsam şu çeşmeden yapılan balık turlarına katılmayı planlıyorum...Dediğiniz gibi,inşallah bir dahaki sefere... :)

7. o_tutu

o_tutu Önder TUTUMLU

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Pazartesiyi salıya bağlayan gece olabilir ama henüz kesin bişey söyleyemem, Faruk bey biraz bekleyin benim durum kesin olursa gidebiliriz.

8. raknaysi

raknaysi volkan

Bende bu hafta sonu balığa gitmeyi düşünüyorum fakat ben dikili bölgesinde bir yoklama yapmayı düşünüyorum.