Bizim yazlığımız varda orada ÇANDARLILI olanlar bilir adı MELTEM KÖY TATİL SİTESİ.Orada en yukarıda villalar var.Mozaik kaplı 3 katlı bi bina.1.katının balkonunda kocaman bi nazar boncuğu var.Meltem köyün kendi iskelesi var.Orada avlanan varasa hangi balııklar çıkıyor.Birde nerede avlanıyorsunuz? SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM...
yeri anladım ama hiç denemedim taşlık kayalıksa iğneler takılabilir ama sen yinede dene. balık halinin (20 metre kadar) hemen üstünden atabilirsin plajlardan da atabilirsin kale tarafındaki limanın en ucundan dış tarafa atabilirsin bim in yanındaki yemci iyidir en güzel yerde çayağzıdır ama sen oraya gidemezsin herhalde haydi rastgele
Sevgli Kardesim Orçun çandarlidan Deniz Kye Dogru ğiderken Ilk Yanki Levhasi Var Ordan Toprak Yolla Trafonun Yanina Kadar Gel Hemen Dibinde Aşagida Kalacak Sekilde Kayalik Var Ordan Ve Yurumekten Cekinmezsen Kiyi Boyu Taa Buruna Yani Kemik Burnuna Git 2 Ve 3 Kiloluk çupuralar çikiyor Yem Matya Kullan Tek Igne Gezer Kursunla 40 Veya 45lik Misina Haydi Rast Gele Iskender Tulgar Izmirden
AHMET abi senin dediğin yeri anladım ama Çayağzı neresi bizim yazlığa giderken dere gibi bir şey var orası olabilir sen bana açıklarsan sevinirim. İSKENDER abi senin dediğindende deniz köyün oralara giderim yani çekinmem.De yerini tam anlayamadım. Yazın kesin oradayım en az 10 gün en fazla okul açılana kadar.
Sığacık taraflarında yakınlarda avlanan var mı.? Yada o bölgelerde tavsiye edebileceğiniz yerler varsa haberdar ederseniz sevinirim.
Abi Çeşme/ILDIRI derim başka birşey demem . çok güzel çipura & karagöz & mercan çıkıyor.Denemeni tavsiye ederim
Bu pazar bende çandarlıdayım bakalım sonuç ne olacak kıyıdan atıcaz. 2 li 3 lüklasik dip, dip ve şamandıralı kıbrıs sarması tekli çipura takımlarım hazır. Sonuçları paylaşırım. Umarım sağlam bir av raporu çıkar. Boru kurdu, kırmızı kurt alıcam giderken yem konusunda başka tavsiyeleri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
şimdiden rast gelsin bence bir avda en önemli şey kullandığınız ekipmanlar ve yemdir.. o sebeple dünyanın her neresinde olursak olalım doğru yem kullanma dan kıyı balıkçılığının yapılması oldukça zorlaşır o sebep ile ben her yerde sardalya ve madya kullanıyorum....