Herkese merhabalar foruma yeni katıldım çok eğitici bir forum olmuş.Benim öğrenmek istediğim şu olacak biz iki arkadaş 3-4 günlük kamplı bir balık avına çıkmak istiyoruz yani hem oltamızı atacağız hemen yanımıza çadırımızı kurabileceğimiz bir yer varmı verimli bir av yeri?izmir çevresinde mesela Urla,Karaburun,Seferisar vs çevrelerde.Eğer bildiğiniz bir yer varsa bana detaylı tarifini yapabilirmisiniz.
Merhaba selim87, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Bende İzmirde ikamet ediyorum ama yeni taşındım, hiç bir yeri bilmiyorum desem yalan olmaz. Eminim ki İzmirli dostlar sorunuzu görmemiştir.Yoksa kesinlikle cevapsız kalmaz
İzmirimize hoşgeldiniz Bülent bey inşallah iyi bir yer olur burası sizin için.Bende sizin gibi düşünüyorum heralde görmediler daha konuyu bilgi verebilecek kişiler.
Selam arkadaşlar , gecikmeli de olsa birşeyler yazayım dedim; Öncelikle İzmire Hoşgeldiniz ; Avlanabileceğiniz yerler ; Yürüyerek veya en fazla belediye otobüsüyle bile ulaşabileceğiniz yerler arasında Güzelyalı sahili veya İnciraltı'nda. avlanabilirsiniz. Narlıdere yi geçtikten sonra Askeriyenin ( Ulaştırma ) önünden ( Otobanın yanı çeşme ye doğru tek yön ) avlanabilirsiniz . Güzelbahçe sahilinden , yada limanından avlanabilirsiniz. Özel aracla giderseniz , izmire 1 saatlik mesafede birçok yer mevcuttur. Foça , Dikili , Çeşme altı , Seferihisar , Çeşme , Urla gibi. Umarım faydalı olmuştur.
Çeşmeyi Tercih Edebilirsiniz. Hem Oltanızın Takılma İhtimali Olmaz Bölge Sahil Olduğundan Hem Çadırınızı Kurabilir Hemde Kumluk Alan Olduğundan Çupira ve Levrek Avcılığı Yapabilirsiniz. 2-3 Kez Gittim ve Levrek Verdi Bana. Tabi Bu İşin Garantisi Yok Ama Olta Takılmadığı İçin Çok Keyifli Oluyor. Aramıza ve İzmire Hoşgeldiniz. Saygılarımla
Herkese merhabalar foruma yeni katıldım çok eğitici bir forum olmuş.Benim öğrenmek istediğim şu olacak biz iki arkadaş 3-4 günlük kamplı bir balık avına çıkmak istiyoruz yani hem oltamızı atacağız hemen yanımıza çadırımızı kurabileceğimiz bir yer varmı verimli bir av yeri?izmir çevresinde mesela Urla,Karaburun,Seferisar vs çevrelerde.Eğer bildiğiniz bir yer varsa bana detaylı tarifini yapabilirmisiniz.__________________ İzmir'de balık alamıycağınız yer hemen hemen yok gibi... Saydığınız yerlerin hepsinde özellikle bu mevsimde iyi iş yaparsınız.Çadır için biraz geç artık ama illa kurucaz diyorsanız,sağlam giyinin