Merhaba abilerim ,arkadaşlarım. Çok uzun süre foruma üye olmama rağmen hiç rapor yayınlama şansım olmadı bugune nasip miş Bugunki tutulan balıklar. ( 2 parça 1kg civarı) Buda bir hafta önceki avım (1.5 kg civarı) Misina 0.20 oskar invisiline ve 0.26 latex kullanıyorum. İğne Fudo Chino No:1 Yem: yengeç ve bütün midye Herkeze rastgele
Tebrikler güzel çupralar almişsiniz başarilarinizin devamini dilerim Merak ettiğim bütün midye demişsiniz onu biraz açarmisiniz bütün midyenin içinimi takiyorsunuz yoksa hafif kiripmi Ve takim tek iğnelimi yoksa 2li 3lü klasik dip takimimi
Teşekkür ederim Emre abi Abi takımda kurşun , fırdöndü kullanmam. Sadece kasnak , misina ve iğne Midyeyi çıkartınca yanında tüy gibi bir uzantısı oluyor ordan takıyorum yada yerken midye yi açtığımız ince taraftan takıyorum. Kesinlikle kırmıyorum. Zaten çipura paramparça ediyor
Tebrikler güzel av olmuş ben İstanbul'da yaşıyorum İzmir'de ünv. okuyorum avlaklar ve takımlar hakkında birebir bilgi paylaşımı yaparım diyorsan oltamıda yanımda getiricem gelirken