izmir de amatör olta balıkçılığı kursu

Konu, 'Genel Konular' kısmında fztyasin tarafından paylaşıldı.

1. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Tüm forum üyelerine iyi günler diliyorum.

İnternette yoğun şekilde aramama rağmen amatör olta balıkçılığı kursu organizasyonuna rastlamadım. Bazı şehirlerde (ankara gibi) yapılmış ancak İzmirde böyle bi konu göremedim.

Aslında foruma üye olduktan sonra sanki birebir özel kurs almışız gibi üstadlar tecrübelerini saklamadan bizimle paylaşıyorlar, bu konuda hem üstadlara hem de forum kurucularına ne kadar teşekkür etsek azdır.

Acaba İzmirde bu tip bir organizasyon yapılabilir mi. Veya yapılıyorsa tarihini yerini bilen var mı?
    Yapılmıyorsa da nereye başvurabiliriz sizce, şöyle uygun tarihlerde önce teorik anlatımlar ve malzeme alışverişi sonraki günde kıyıdan ya da tekne ile açılarak uygulama yapabileceğimiz bir organizasyon olsa hem bilgilerimizi artırıp hem de forumdan sadece ismen tanıştığımız arkadaşlarla, ustalarla cismen de tanışsak güzel olur bence...

Tüm balık dostlarına saygılar...

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    En az 10 kişi imzalı bir dilekçe ile Halk Eğitim Merkezine(HEM) başvurursanız. Birkaç hafta içinde kurs açarlar. HEM ler kursiyer sıkıntısı yaşyor.

3. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Peki halk eğitim merkezlerinde kursu verebilecek usta var mıdır sizce? Eğer varsa 10 kişi bulmak problem olmaz sanırım forumdan bile bilgisini artırmak isteyen kişiler bulunur diye düşünüyorum.
    Oradan bulamazsak ve belli bir ücret karşılığı kurs vermek isteyen forum kullanıcısı olursa da organizasyon için elimden geleni (maddi, manevi) yapmaya hazırım :)