Öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun. Pazartesi günü değirmendere ataköy göletine balık avlamaya gideceğim. Daha önce bu gölete hiç gitmedim. Buraya avlanmaya giden varsa hangi yem ve hangi mevkiden avlanmam gerektiği konusunda bana yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
... kardeşim biraz geç olacak ama bende gaziemirde ikamet ediyorum ataköyde arkadaşım var o beni götürmüştü oraya piknik amaçlı gitmiştik balık çekenleri gördüm ama balıklar 15-20 cm arasıydı tepesi dikenli yeşilli sarılı renkleri vardı cinslerini bilmiyorum bir poşet kadar doldurmuştu tutan kişi yerinide resim olarak ekliyorum
bahsettiğiniz balık %99 perch yani tatlı su levreği. bu balığı at çek yaparak çeşitli sahte balıklarla ya da 2-3 numara mepps ile avlayabilirsiniz. tabi bu mevsimde biraz zordur ama ben ankara için konuşuyorum belki izmir de şansınız olabilir.
. doğrudur hocam da standardı nasıl oluyor bilmiyorum ama çok ufak geldi bana avuç içi kadar balığı tutsan ne olur tutmasan ne yazık günah.
evet aynen buna benziyo arkadaşlar abilerim bu arada izmirde hafta sonu balığa gitmeyi düşünen varsa beraber yapalım derim ?
arkadaşın dediği gibi neden tatlı su avcıları olarak toplanılıp etkinlik yapılmıyor. forumdan gördüğüm kadarıyla deniz avcıları birkac kez bir araya gelip etkinlik düzenlemişler.formda tatlı su avcıları olarak etkinlikler var mı? büyük bir etkinlige gerek yok üç beş kişi ile bir gecelik kamplar güzel olur gibime geliyor.
Yakın zamanda Ataköy göletine giden varmı? Yerini tam olarak Haritalardan çözemedim. Yakın zamanda gidecekler varsa birlikte kaçalım.
Bornovaya 50-55 km çıkıyor bence oldukça güzel bir mesafe, günübirlik avlar için değerlendirilebilir. Eğer halen Levrek varsa sabah git akşam gel yapılabilir.