Merhabalar 08-02-2008 Pazar günü tekneyle güzelçamlıdan avlanmayı düşünüyorduk ancak hava cok sakat olacak vazgeçtik balık tutma istegi damarda durmuyor biliyorsunuz... bakir oldugu için Urla demirciliye gitsek mi diye düşündük sizlere danışmak istedigim bir şey var denizi bildigim kadarıyla alacatı gibi cok soguk; balık varmıdır yada karadan avlanmak için bildiginiz avlak noktalar var mı cevaplar için şimdiden teşekkürler
Gökalp kardeş !.. Eğer kıyıdan avlanmayı düşünüyorsanız, Balıklıova veya Gülbahçe tarafını tavsiye edebilirim. Çünki... Pazar günü 3-5 rüzgar açıkda fena sallar. Söylediğim kıyılar ise daha korunaklıdır. Rasgele..
Gökalp kardeşim önce kendini bize bir tanıtsan nerlerde ne tür takım ile hangi balıkları yakalarsın yaş ve imza ayarlarını yapsan seni daha yakından tanımış olurduk rastgele
aynen dediginiz gibi oldu sadece kafa dinledik resmen gelen balıklar pek iri olmadıgından geldikleri gibi denize döndü... cumartesi gecesi 2 den sabah 6 ya kadar aralıksız saganak vardı
alaçatı sörf okulu karşısı lidaki başladı karadan en iyi yerlerden biridir boru kurtu ve sülünes çok büyük olmıyan iğnelerle rastgelsin
alaçatı sörf okulu karşısı mı? Vallahi kardeşim bir kere gittim.. Oraya herhalde büyük yemin etmiyeyim ama bidaha gitmem... O gün o kıyılarda çektiğim rezilliği hiçbir yerde çekmedim... Zaten rüzgarı eksik olmuyo... Artı kıyı komple çamur gibi kahverengi su... Kıyılar çok sığlık uzağa atmak gerekir... O yüzden şahsen ben tavsiye etmiyorum... Ama yalan değil azmağın biraz ilerisinden o gün 100-150 gr gibi küçük bir lidaki takıldı oltaya...