İzMiR den Organizasyon...

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında TuRKLoRD tarafından paylaşıldı.

1. TuRKLoRD

TuRKLoRD Polat

Favori Makine:
    Banax sx 5000
    Merhaba....

Siteye yaklaşık 5 senedir üyeyim.Bazı zamanlar ayrı kaldım(evlilik vs...).bir organizyon yapalımmı izmirden?uzun zamandır bir izmir organizasyonu göremedim sitede veya ben kaçırdım....

Bugün 23 şubat,mart 6(c.tesi) veya 7(pazar) a bir organizson yapalımmmı?

Kişi başı yaklaşık 20,25 tl tutar organizasyonuzmuz..G.bahçe limanında bir iki tanıdık var tekneci.sayımız ne kadar yüksek olursa fiyat düşer.hatta eşlerimizi getirmek dahada güzel olur...Ne kadar çift gidersek daha eğlenceli olur.Balığı denizde tanıtırız bizimkilere :)

1 hafta içinde yani şubat sonuna kadar gelicek kadrdoyu sağlamlaştıralımki ona göre tekne seçimi yapalım.

Cevaplarınızı bekliyorum....

2. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    Organizasyonda da uzaylı çıkaracak mıyız :p;) :D :D :D

3. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Sevgili turklord yada polat mı diyelim.Org. konusu İzmir de muammadır.Yok arkadaş kimse yok.Bedava yapsan gelmezler uyumuş hepsi bunların.

4. volkiboy

volkiboy Volkan Korkmaz

Favori Kamış:
    alba kamış dedemden kalma
    Favori Makine:
    dedemden kalma
    En İyi Avı:
    500gr çupra
    ben varım ve 2 3 kişi getirebilirim :) yanı eger varsa organızasyon iyi olur :)

5. TuRKLoRD

TuRKLoRD Polat

Favori Makine:
    Banax sx 5000
    Bu sefer önlemimini alıcam.ufak bir sopa götürücem yanında.kafayı çıkardımı uzaylı kötegi yiyicek :)

6. TuRKLoRD

TuRKLoRD Polat

Favori Makine:
    Banax sx 5000
    çok iyi olur volkan.zaten 7,8 kişi toplandıkmı bu işi başarırız.bende çevremden insan bakıyorum zaten.

7. volkiboy

volkiboy Volkan Korkmaz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    dedemden kalma
    En İyi Avı:
    500gr çupra
    benım 2 3 kişi kesin gibi ihtimalleri %75 yanı ama uygun olması lazım kendisi ege tıp da okuyo pek vakti yok

8. TuRKLoRD

TuRKLoRD Polat

Favori Makine:
    Banax sx 5000
    Ok..Bir kaç kişide siteden buldukmu yaparız bu organizasyonu.Kalkış yerimiz güzelbahçe limanı olucak büyük bir ihtimalle.az önce oradan biriyle konuştum gel abi ayarlarız tekne dedi..çoğu tekne burda yatıyor dedi.mazot parasına + kaptana 3,5 atarız ve çıkarız denize.

9. volkiboy

volkiboy Volkan Korkmaz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    dedemden kalma
    En İyi Avı:
    500gr çupra
    vallahi dediğin yeri bilmiyorum ama buluruz bi şekilde tekneyle çıkalım da :) gerisi kısmet

10. ik35

ik35 ibrahim kundak

banada haber verirseniz bende seveseve katılırım

11. volkiboy

volkiboy Volkan Korkmaz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    dedemden kalma
    En İyi Avı:
    500gr çupra
    kesin katılacakların bi listesini çıkartalım.

12. TuRKLoRD

TuRKLoRD Polat

Favori Makine:
    Banax sx 5000
    Bir kaç gündür işlerim nedeniyle giremedim nete.gelicek olanlar isim yazdırırsa bana imden ona göre bir tekna bulalım.az kişi olursak büyük bir tekne kiralamak gereksiz...

13. tuncaydemirhan

tuncaydemirhan TUNCAY DEMİRHAN

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    98 CM 6,5 kg TURNA - 3.5 KG ÇİPURA - 2.5 KG SARGOZ
    slm

ben ve bir arkadaşım büyük ihtimalle katılabiliriz konuyu takip ediyorum

14. stiw

stiw HAKAN

Favori Kamış:
    SHIMINO
    Favori Makine:
    FORTİNA 60
    En İyi Avı:
    LİDAKİ
    arkadaşlar ben herzaman pc basında olmıyorum işlerimde bu aralar cok yogun oldugu için pc yıde acamadım acıkcası yenı haberım oldu eger bitire bilirsem işlerimi kesinlikle sıze katılmak isterım en az 2 kişiyiz en cok 5 yada 6 herkese saygılar :/)

15. Triton

Triton Ferhat

Favori Kamış:
    Winner Navigators 360
    Favori Makine:
    Silverstar Mirage 5000
    Arkadaşlar İzmir organizasyonlarına katılmak isterim. Önceden haber verirseniz mutlu olurum.

16. TuRKLoRD

TuRKLoRD Polat

Favori Makine:
    Banax sx 5000
    Arkadaşlar ciddi olanlar bana tel bıraksın.bugün urla,sahilevleri ve güzelbahçe tarafında idim.bir çok tekne yatıyor limanda.hemen ayarlarız.Ciddi olanlar bana tel bıraksın özel mesajdan.Perşembe günü tekrar gidicem o tarafa işim dolasıyla.tekneyi ozman bulabilirim.

Biz 2 kişiyiz.4 kişi daha olursa 10 mt civarı tekneye sığarız rahatça.Teknelerin şu an günlüğü 200 tl civarındaymış.6 kişi olursak 30,35 tl düşer kişi başı.belkide tanıdık tekne buluruz 150 tl ye çıkartırız.Üçyol tarafından arabayla gidicem,eğer buraya gelen olursa bizle gelebilir.

Organizyon tarihimiz 14 mart pazar sabah 6,30.ama tekne ayarlamak için yarın son günümüz.perşembe günü sabah 8 civarı geçicem oradan.geçerken tekne ayarlayım...

İLGİLENEN VARSA 14 MART PAZAR GÜNÜ(SABAH 7 DE) ORGANİZASYONUMUZ VAR.ilgililenneler varsa bana özelden tel numarası bıraksınlar.

Not:Havanın bu aralar patlak olmasını sorun etmeyin..alman adası arkasına girdiğimizde havuz kadar sakin bir su var.

17. TuRKLoRD

TuRKLoRD Polat

Favori Makine:
    Banax sx 5000
    Yeterli katılım olmadığından İptal edildi.sadece bir kişi katıldı koca izmirden ciddi olarak.Yeni bir başlık altında ciddi olarak gelicekleri tekrar toplamak üzere görüşürüz....

Ciddi olan lütfen tel bıraksın haberleşelim bir dahaki organizasyona....

18. mrtmrtl

mrtmrtl murat

merhaba.. bende ucyoldayım. tek basıma katılırım turunuza ama ben devamlı bırılerıyle cıkıyorum sahılevlerınde tekne ve toplam fıyatı 120 lıra tekne 6 kısılık. gayet uygun bence.. ama sıgacıktada var 80 lıra oda 6 kısılık bu daha uygun.. haftaıcı gelen olursa 4-5 kısı gıdelım derım ben

19. mrtmrtl

mrtmrtl murat

20. TuRKLoRD

TuRKLoRD Polat

Favori Makine:
    Banax sx 5000
    Eğer tekne sahibinin telefon numarasını verirseniz konuşuruz.120 tl ye 4 mtre sandallar var hatta 80 e bile var.benim bulduğum 14 mt çift kamaralı ,wcli 45 bg iveco motorlu.ve 15 kişilik güvenlik ekipmanı var.hatta acil fişegi bile var.

Kesinlikle yanlış anlaşılmasın amacım para kzanmak değil.bu organizyondan belki benden daha fazla para çıkıcak.araba ile git gel bile 20 tl olucak bana.Eğer çok daha uygun fiyata yapıcak olan varsa bir konu açsın.

Tekrar belirtiyorum.amacım para kazanmak değil.(o paratayada ihticacım yok zaten)Hatta organizasyona gelen arkadaşlardan daha fazla para çıkıcak cebimden.amacım ne zamandır gerçekleşmeyen izmir organizasyonumuzu yapmak.

Bulduğum tekne ticari amaçla düşünenler için faydalı olmaz.amacımız eğlenmek ve yeni balık dostlarınla tanışmak....

Daha uygun 14 mt yi 250 tl civarında ayarlabilen olrsa,konuşalım.kişi sınırı yok dediğim teknede.10 avcı,5 kişde misafir alabiliyor.

Çok pahalı tarzında olan msjlar beni yıldırıyor.alt limitimiz 40 yl isteyn gelir istemeyen gelmez...